Auktionen är avslutad

OBS! HJUL SAKNAS! LÄS NOGA FÖRE BUD! 1:18 Ferrari 458 Spider Hotwheels Elite!

 • Avslutad 15 maj 20:22
 • Utropspris 335 kr
 • Frakt DB Schenker 59 kr
 • Säljare Björnes Magasin1 (2871) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

OBS! HJUL SAKNAS! LÄS NOGA FÖRE BUD! 1:18 Ferrari 458 Spider Hotwheels Elite!

57 visningar
 • Utropspris 335 kr
 • Slutade 15 maj 20:22 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

OBS! SKADAD BIL FÖR REPARATION, OMBYGGNAD, OMLACKERING, VERKSTADSDIORAMA,DONATORBIL eller liknande. LÄS NOGA FÖRE BUD/KÖP! KOMPLETTA HJUL SAKNAS OCH HJULEN FINNS INTE! Här är en Ferrari 458 Spider i skala 1:18 tillverkad av Hotwheels Elite med ett normalt listpris om cirka 895-995 kr. Bilen SAKNAR KOMPLETTA HJUL OCH HJULEN FINNS INTE! Bilen SAKNAR alltså kompletta hjul men är för övrigt i ett bra skick och originalboxen finns också, även om den har en del slitage. Använd bilen för reparation, ombyggnad, omlackering, verkstadsdiorama, donatorbil eller liknande. Detta är mitt absolut sista/lägsta pris för denna bil nu, och säljs den inte denna gång, så parkerar jag den i samlingen för gott, för nu är jag nöjd med det antal bilar jag har kvar och detta är en projektbil som gärna kan stå kvar i samlingen också! :)

Bilen är för övrigt i ett bra skick.

Självklart samfraktar jag gärna (flera saker i ett och samma paket), så att du sparar fraktkostnader och jag tar aldrig ut mer än 59 kr per paket med Schenker Privatpaket, resten av kostnaden som blir bjuder jag dig på! :)

Tänk på att du också kan använda Klarna (där kan du välja att betala med kort, Internetbank, faktura eller kreditköp vid betalningen)!

Skala: 1:18

Tillverkare: Hotwheels Elite

Samlar-/modellbil tillverkad av metall med detaljer av plastmaterial. Detta är ingen leksak, för de håller de inte för, tyvärr.

Alla samlar-/modellbilar av den här typen oavsett prisklass kan ha något/några små, små märken/tillverkningsfel eller liknande någonstans UTÖVER att det alltså INTE finns några kompletta hjul till den! :) Boxen har en del slitage.

BETALNING

Du kan betala med Klarna (där kan du välja att betala med kort, Internetbank, faktura eller kreditköp).

Du kan också använda Swish eller överföring till mitt bankkonto.


FRAKT och SAMFRAKT

Jag fraktar de flesta av de paket jag skickar spårbart via nätet med Schenker Privatpaket, beroende på att de har en mycket billig, försäkrad och säker lösning för sina paket, speciellt om du jämför med t ex Postnord.

Jag tar bara ut 59 kr i fraktkostnad om jag får skicka flera saker vid ett och samma tillfälle, och jag tar då eventuell mellanskillnad i kostnad.

Schenker Privatpaket tar normalt 3-5 vardagar och i vissa fall ytterligare någon dag om du bor på en mindre ort eller högt upp i norra Sverige där ombudet inte får leveranser varje dag, men det kan det ju vara värt om kostnaden är rimlig, inte sant?! Samfrakt (flera auktioner i ett och samma paket) går bra om det inte går för lång tid mellan att auktionerna går ut. Fråga om du är osäker här!

Skulle ditt paket med Schenker komma bort eller komma fram skadat, så hjälper jag dig att reklamera skadan till Schenker, så att du kan få ersättning av dem.

Vill du att jag skickar med Postnord, så får du tyvärr själv ta risken, för även om jag skickar det som ett dyrt postpaket, så är Postnord inte speciellt generösa med att betala ut ersättning för skadade paket.

FRÅGOR?

Mejla mig gärna INNAN du budar i sådant fall, så svarar jag så snart jag kan. Tänk också på att ditt bud är bindande. Lägg därför INTE några bud, om du inte tänker genomföra affären sedan, för det blir så mycket strul av detta, och du kan få negativt omdöme hos Tradera.

LYCKA TILL MED BUDGIVNINGEN!