Auktionen är avslutad

MYCKET OVANLIG! 1:18 Lambrette LD125 - 1958 med sidovagn (!) - Solido!

50 visningar
 • Utropspris 165 kr
 • Slutade 29 maj 22:16 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  DB Schenker 49 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Här i denna auktion har du en MYCKET OVANLIG 1958 års Lambretta LD125 med sidovagn (!) i skala 1:18 från Solido:s fina MC-serie.

NY i originalbox, där boxen har visst slitage efter många års förvaring och frakt.

Självklart samfraktar jag gärna (flera saker i ett och samma paket), så att du sparar fraktkostnader och jag tar aldrig ut mer än 49 kr per paket med Schenker Privatpaket, när du ropar in just denna auktion, resten av kostnaden som blir bjuder jag dig på! :)

Tänk på att du också kan använda Klarna (där kan du välja att betala med kort, Internetbank, faktura eller kreditköp vid betalningen)!

Skala: 1:18

Tillverkare: Solido

Samlarmodell tillverkad av metall med detaljer av plastmaterial. Detta är ingen leksak, för de håller de inte för, tyvärr.

Alla samlarmodeller av den här typen oavsett prisklass kan ha något litet, litet märke någonstans, men helhetsintrycket är ändå riktigt bra för sin prisklass. Boxen kan ha något spår av prislapp eller liknande etikett och möjligen något/några mindre skav/slitagemärken efter transport och packning. För övrigt om boxens skick, se mina bilder!

BETALNING

Du kan betala med Klarna (där kan du välja att betala med kort, Internetbank, faktura eller kreditköp).

Du kan också använda Swish eller överföring till mitt bankkonto.


FRAKT och SAMFRAKT

Jag fraktar de flesta av de paket jag skickar spårbart via nätet med Schenker Privatpaket, beroende på att de har en mycket billig, försäkrad och säker lösning för sina paket, speciellt om du jämför med t ex Postnord.

Jag tar bara ut 49 kr i fraktkostnad om jag får skicka flera saker vid ett och samma tillfälle, när du ropar in just denna auktion, och jag tar då hellre resten av kostnaden för att slippa skicka med Postnord. Jag vill inte gärna skicka dessa med Postnord för de är tyvärr lite för vårdslösa med den här typen av paket plus att de är svåra att ha att göra med när de skadar paketen, Schenker fungerar bättre här, tycker jag.

Schenker Privatpaket tar normalt 3-5 vardagar och i vissa fall ytterligare någon dag om du bor på en mindre ort eller högt upp i norra Sverige där ombudet inte får leveranser varje dag, men det kan det ju vara värt om kostnaden är rimlig, inte sant?! Samfrakt (flera auktioner i ett och samma paket) går bra om det inte går för lång tid mellan att auktionerna går ut. Fråga om du är osäker här!

Skulle ditt paket med Schenker komma bort eller komma fram skadat, så hjälper jag dig att reklamera skadan till Schenker, så att du kan få ersättning av dem.

Vill du att jag skickar med Postnord, så får du tyvärr själv ta risken, för även om jag skickar det som ett dyrt postpaket, så är Postnord inte speciellt generösa med att betala ut ersättning för skadade paket.

FRÅGOR?

Mejla mig gärna INNAN du budar i sådant fall, så svarar jag så snart jag kan. Tänk också på att ditt bud är bindande. Lägg därför INTE några bud, om du inte tänker genomföra affären sedan, för det blir så mycket strul av detta, och du kan få negativt omdöme hos Tradera.

LYCKA TILL MED BUDGIVNINGEN!