Beskrivning

Die Kunst im Deutschen Reich nr 8/9 1942, hft i storformat, ca 70 s, rikt ill, lite kantstött och skavd, fläckig/smutsad utanpå, bitvis fläckad inuti, delning i ryggen, annars ok skick.

Den mer ovanliga UTGÅVA B där byggdelen Baukunst ingick.

Die Kunst im Dritten Reich (senare Die Kunst im Deutschen Reich) var det ledande konst- och arkitekturmagasinet i det tredje riket. En mycket intressant och luxuöst utformad tidskrift.

Se mina övriga auktioner på liknande tema, samfraktar, se nedan ang SAMFRAKT, BETALNING och FRAKTSÄTT:

Jag skickar inte längre något eget ”vinnarmail”.

Har du vunnit ETT objekt och är nöjd med det, betala via Tradera eller lägg ett meddelande till mig så skickar jag betalinfo. Efter betalning skickar jag objektet.

Har du vunnit FLERA objekt vid samma tillfälle och är nöjd med det, begär samfrakt via Tradera eller lägg ett meddelande till mig så skickar jag totalkostnad ink frakt och betalinfo. Efter betalning skickar jag objekten.

Jag erbjuder annars samfrakt under längre tidsperiod än Traderas snäva gräns på bara några dagar. För att försöka uppfylla Skatteverkets otydliga regler om försäljning vid enstaka tillfällen så lägger jag upp annonser en gång per månad. Vill du som ny köpare utnyttja förlängd samfraktsmöjlighet så hör av dig till mig så ordnar vi betalning för objektet/n du ropat in, sen kan du under två månader till botanisera bland mina auktioner för framtida billigare frakt, så löser vi resterande i slutet. Hör sen av dig till mig när du vill ha skickat, eller så hör jag av mig när jag tycker att det börjar bli dags, så ordnar vi allt.

Har du tidigare köpt nåt av mig utan problem kan du vänta även med betalning för sakerna, så löser vi allt i slutet. För obetalda objekt skickar Tradera dock påminnelser, dessa kan jag tyvärr inte påverka så länge objektet är obetalt. Hör sen av dig till mig när du vill ha skickat, eller så hör jag av mig när jag tycker att det börjar bli dags, så ordnar vi allt.

Jag säljer privat ut saker från min samling, jag har därför inte hur mycket tid till övers som helst. På grund härav skickar jag saker upp till 500 g med vanliga brev (frimärken), jag kan dock inte ta ansvar för postens slarv, och för det mesta fungerar det trots allt. För tyngre försändelser använder jag Schenker då postens priser för sådana är helt orimliga.

Är du inte införstådd med detta så lägg ej bud, alternativt köp mer vid samma tillfälle eller utnyttja mitt erbjudande om samfrakt över tid, så får du din Schenker-frakt.

Objektnr 638 027 118

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 21 jul 20:43

Nazi - Die Kunst im Deutschen Reich nr 8/9 1942 - NS-konst och-arkitektur utg. B

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Slutar om

Brix666

Vellinge, Sverige

5.0

Brix666

Verifierad

Toppsäljare

738 omdömen

Läs omdömen