Samlarbilder Magic

18 735 annonser

Ta en resa till fantasivärlden Dominaria och utmana familj eller vänner i ett spel som är fyllt av äventyr och spänning. Magic kort är därför lika mycket något att samla på som att spela, och här på Tradera finns det flera annonser där man med lite tur kan göra sin samling ännu större och mäktigare.

25 mar 20:38
179 krEller Köp nu 219 kr
25 mar 20:11
30 kr0 bud
25 mar 19:22
155 krEller Köp nu 230 kr

Spelet med många dimensioner

Samlarbilder Magic bjuder på så mycket mer än enbart en spelupplevelse med vännerna – här gäller det även att samla på sig både många och bra kort som ser till att man segra över vänner och familj. Samlarsyftet ser till att öka spänningen och även engagera varje spelare, något som gör detta spel till så mycket mer än bara en upplevelse – det blir en hobby. För den eller de i vänskapscirkeln som har fastnat för denna magiska spelupplevelse finns det möjlighet att hitta gamla Magic kort som kan göra stor nytta vid framtida spelstunder. Här på Tradera finns det annonser som erbjuder Magic kort på auktion, men även till fast pris. Om man kikar runt bland annonserna finns det goda chanser att hitta kort som saknas i samlingen och därmed kanske göra kortsamlingen komplett.

Magic samlarkort och allt vad de erbjuder

Richard Garfield var mannen bakom idén, Magic: The Gathering, som kom till att bli ett spel som har samlat många entusiaster runt om i världen kring bordet. Spelet kan spelas av två spelare eller fler där varje omgång föreställer en strid mellan olika trollkarlar och alla de föremål, trollformler och varelser som finns på de kort som varje spelare har samlat på sig. Originalkonceptet har inspirerats av olika traditionella fantasy-rollspel men har samtidigt mycket gemensamt med spel som kräver penna och papper – exempelvis bridge och poker. Med en gnutta tur kan man hitta riktiga fynd här på Tradera och kamma hem de kort som behövs för att vinna striderna mot vännerna, en gång för alla!