Beskrivning

Begagnat

Skick enligt bild. Är lagerstatus 1 så är det varan på bilden du köper. Finns fler i lager så är det i likvärdigt skick. Bilderna är tagna med kortet i en plastficka, fråga för fler bilder.

Samfrakt för kort är möjlig enligt följande tabell (portot avser frimärke + 3kr för emballage per försändelse):

- 1-10 kort - 18kr

- 11-30 kort - 33kr

- 31+ kort - 55kr

NOTERA VID SAMFRAKT: Traderas system kan inte räkna ihop den korrekta samfrakten själv så köper du fler kort som överstiger gränsen kommer det alltid visa den lägsta summan och du kommer då få lov att göra en separat betalning för mellanskillnaden. Begär samfrakt innan betalning så undviker du att behöva göra två separata betalningar.

Betalning skall ske inom 3 vardagar efter köp. Skickas alltid välpaketerat och skyddade mot väder i bubbelkuvert och plastfickor senast 3 dagar efter betalning, för spårbart eller rekommenderat paket kontakta mig innan betalning så uppdaterar jag fraktpriset. Jag ansvarar ej för postnords hantering!

Kolla gärna mina övriga auktioner, säljer tusentals Pokémon-kort just nu från alla olika årgångar! Glöm inte att du kan söka i butiken på olika serier, typer av kort och specifika kort m.m.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på