Beskrivning

Två stycken vintage inträdesbiljetter till Europamästerskapet i tungviktsboxning på "Nya" Ullevi arena den 17 Juni 1962, mellan Ingemar Johansson VS. Dick Richardson.
I mycket bra skick.
Nypris: 125 kr/st (ca. 2100 kr i dagens penningvärde)

Mått
: 153 mm x 95 mm

Jag har minimal erfarenhet av försäljning av liknande föremål och vet inte hur man korrekt bedömer skicket på dessa, vad man ska hålla utkik efter och vad eventuella defekter kan bero på. Så var god och ha det i åtanke när ni läser beskrivningen.

Anmärkningar: Biljetterna har spår av att ha varit vikta men som man kan se på fotografierna så syns det på baksidan men på framsidan är det nästan omärkbart på den ena biljetten och bara lite mer på den andra.
För övrigt så har dom inga andra anmärkningar alls, inga hundöron, inga fläckar eller missfärgningar och inga skador alls.

På en skala från 1-10 där 1 är "nytt i obruten förpackning", 2 är "samma som 1 men ingen förpackning", och 10 är "bedrövligt skick och praktiskt taget obrukbart" så är detta objekt en 4

Skickas antingen spårbart eller med frimärken, valet är upp till dig som köpare vilket du föredrar men du behöver meddela mig vilket.

Precis vad du var ute efter...eller inte alls? Kolla mina övriga annonser för mer varor :)

En tydligare förklaring av skick beskrivningen finns tillgänglig i den s.k. "introduktionstexten".
Gå till mina övriga annonser och expandera texten som är högst upp på sidan, förklaringen är längst ner. REKOMMENDERAS.
Behöver du fler bilder, mått, eller nån annan sort information så hör av dig, det är absolut inget besvär men var SPECIFIK med vad det är du behöver.

OBS! Tänk på följande, Postnords spårbara frakt är INTE försäkrad, försäkringen är nåt man måste betala extra för. Samt att fraktkostnaden att skicka nåt utanför EU kan bli ganska hög.
(Jag fraktar dock inte till Indien)


Jag ansvarar ej för ev. slarv från Postleverantörens sida.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?