Auktionen är avslutad.

Elvis Presley Nostalgi: Tidningsurklipp - Foto - Tidningar - Frimärke -Fan-klubb

83 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: beaky
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
 • Om säljaren

Beskrivning

Elvis Presley Nostalgi: Tidningsurklipp - Foto - Tidningar - Frimärke - Fan-klubb
Bild 1: Pärm med tidningsurklipp om Elvis från 1968 till 1978. På insidan av pärmen finns ett foto , utgivet av RCA. Ett blad fram en bild på Elvis med kopierad (tror jag) autograf. Ser kopierad ut. Datum på de flesta urklippen är inskrivet. Se bild 2.
Bild 3: Lite lösa artiklar och urklipp om Elvis. De flesta verkar vara efter hans död.
Bild 4: En idolbild 31 x 25 cm, utgiven av RCA. Ett foto 29 x 221 cm. Ett frimärke värde 29 cent, utgivet i USA 1993, ligger i det lilla kuvertet uppe till höger på bild 4. Frimärket är orört i fint skick.Tidning "Träff med Elvis", nr 4.1.90. Tidning "Meet Elvis Star Special" Number One (hittar inte årtal men gissar att den är från 1990 eftersom tidningarna verkar vara rätt lika). Två h'ften med skivlistor.
Bild 5: Vecko Revyn nr 8, 23 feb 1977. Ytterbladet har slitage. Fyra sidor om Elvis. Finns även artiklar om andra kändisar som t.ex. Jerry Lee Lewis. Pärm med innehåll från en Elvis-Fan klubb med brev, skivlistor mm. Verkar börja från 1967 och hålla på några år in på 1970-talet. Klubben heter "Elvis Presley Svenska Beundrare Klubb".

Sammanlagd vikt på alltihop är ca 2,6 kg.

Jag samfraktar gärna i den mån det går. Se mina andra auktioner.

Köparen betalar frakten. OBS: Vid frakt till andra länder än Sverige gäller inte den summan som står i frakt & kostnads-rutan. Till annat land tar jag reda på den faktiskta kostnaden som köparen ska betala. Även inom Sverige håller jag mig till den faktiska kostnaden som fraktbolagen begär. Jag letar alltid efter det billigaste fraktbolaget och jag tar aldrig betalt för emballage.

Vid vunnen auktion går ett automatiskt mail iväg tillsammans med Traderas vinnarmail iväg. Om detta inte kommer var vänlig och kontakta mig. Efter betalning skickas varan iväg inom tre arbetsdagar.

OBS: Jag ansvarar ej för paket som inte hämtas ut från ert ombud.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×