Auktionen är avslutad.

91:ans bilsalong Armstrong Siddeley Sapphire 346 1955 91an Ny Inplastad

90 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: X-mode
 • Frakt
  • Posten (7 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Bild 91:ans bilsalong. Enligt mitt tycke den bästa satsningen en svensk serietidning gjort. Det visas kanske bäst av att den ofta återkom med nya bilar i decennier. Alltid lika fina illustrationer med våra svenska favoriter. Bilderna görs av de bästa tecknarna, Darnel, Petersson och den som är helt underbar på att avbilda gamla fordon tillsammans med 91:an vännerna, Gissberg.

OBS: Alla bilder är omslag på 91:an tidningar. Alltså ej några avkopierade och utprintade kopior. De har jag sedan limmat på olikfärgade A4-ark som sedan laminerats för att den ska bli extra blank och hålla i massor av årtionden framöver. Kanske en rolig, unik gåva till någon som tycker om en viss modell. Tyvärr verkar det nu säljas så lite serietidningar, att det säkert är svårt att göra seriösa jobb som dessa i framtiden. Varje bild förstör såklart en serietidning.

Bilarna i denna serie är avbildade verkliga original med registreingsskylt.

Är troligtvis den enda som gör sådana i Sverige. Då upplagorna på serietidningar ej är det samma som tidigare kan nog aldrig denna serie återuppstå. Så de kanske 150 gamla klassikerna av bilar, men även mc och moped samt några svenska militärfordon är nog allt som kommer att finnas.

Vinnar- information finns i det automatiskaTraderamailet

Jag samfraktar för lägre porto om du vinner flera auktioner.

Betalningsinformation finns i Traderamail om du vinner 1 auktion. Om du vinner fler än 1 auktion så skickar jag mail med totaltsumman.

Allt skickas självklart från Göteborg. Leveranstiden räknas i dagar, inte i veckor eller månader som gäller för säljare som låter dej själv importera varan från Europa eller Asien/USA =Ingen risk att du får krav på Tull eller försvunnet paket i utlandet.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×