Auktionen är avslutad

Brynja Stål Medeltid

359 visningar
 • Slutpris 377 kr
 • Slutade 8 dec 18:19 Avslutad
 • Bud () 30 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Guss22
 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
Beskrivning

Tung brynja av stål, ska se medeltida ut. Längd ca 67 cm, axelvidd 53 cm. Slits på båda sidor, hål i båda armhålor. Ena ärmen är längre än den andra.

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen.

Betalning
Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans & samfrakt
Endast köpare inom Sverige / Only buyers within Sweden, no international shipping.

Vi samarbetar med Schenker. Alla varor skickas därför med Schenker på tisdagar och fredagar. Övriga fraktalternativ och avhämtning är ej möjligt för tillfället.

Vi ordnar med samfrakt för upp till fem vunna auktioner samma dag. Vänligen avvakta med att betala tills måndag då vi justerat fraktkostnaden. Inne i Mitt Tradera ser du när justeringen av frakten är genomförd. Har du redan hunnit betala så gör vi en återbetalning. För frågor vänligen kontakta secondhand@stadsmissionen.se

Ångerrätt
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, men du som köpare får själv stå för returfrakten. Mer information om returer hittar du under fliken ”Info” på vår butikssida på Tradera.


Kundservice
Har du frågor? Välkommen att mejla secondhand@stadsmissionen.se. Vi finns på plats vardagar och hör av oss så snart vi kan.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Webbshopen drivs av lokala stadsmissioner runt om i Sverige. Stadsmissionen arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap och webbshopen drivs som ett socialt företag där människor får möjlighet att närma sig arbetslivet genom arbetsträning och praktik. Eventuellt överskott från försäljningen återinvesteras i den egna verksamheten.

Lycka till med budgivningen!

;