Annonsen är avslutad

Game Boy Advance SP

Avslutad
26 jan 09:53
Pris
1 299 kr
Frakt
49 kr PostNord spårbart paket
Säljare
RetroRescue (662) Mer från säljaren

Har du en liknande? Sälj den här

Se hela annonsen

Du kanske gillar någon av dessa?

Ny!Game Boy Advance SP

2 kr5 feb 08:402 bud

Gameboy Advance SP

200 kr4 feb 19:1730 bud

Gameboy Advance SP

520 kr30 jan 10:394 bud

Gameboy advance - Gameboy advance SP - Pokemon Blue

2 800 kr6 feb 19:560 bud
Köp nu 3 200 kr

Ny!Gameboy Gameboy advance sp med manual & laddare

798 kr12 feb 19:190 bud
Köp nu 799 kr

Gameboy advance sp v2

1 800 krKöp nu27 feb 01:35

Gameboy Advance SP IPS 2022

1 649 krKöp nu24 feb 16:51

Gameboy Advance SP IPS 2022

1 649 krKöp nu26 feb 14:11

Game Boy Advance SP + Pokemon Sapphire

1 499 krKöp nu15 feb 02:15

Har du en liknande?
Sälj den här

Beskrivning

Begagnat
Game Boy Advance SP Konsol med original laddare
Regionsfri och spelar alla: Game boy, Game Boy Color och Game Boy Advance spel!

Skick: Se bilder, fungerar bra.

Spelen jag säljer är alltid testade och fungerar.
Om inget annat anges har spelet alltid engelsk eller svensk text och fungerar på svenska konsoler.

Skick:

Varan säljs enligt bilder och beskrivning. Eventuella defekter finns med i beskrivningen. Vi försöker beskriva varan så tydligt vi kan med bilder i olika vinklar. Våra varor är alltid funktionstestade om inget annat anges i beskrivningen. De flesta av varorna som säljs är begagnade, om annat finns det med i beskrivningen.

Betalning:

Det går bra att använda Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vid köp måste varan betalas inom fyra dagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar kan köpet komma att hävas.

Leverans & samfrakt:

Det billigaste fraktalternativet är alltid medräknat i annonsen. Ofta finns det även ett alternativt fraktsätt. Jag skickar med både Schenker och Postnord beroende på varans vikt och vilket alternativ som blir billigast. Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Annars meddelar vi dig. Vid samfrakt, meddela innan du betalar så ska vi ändra till rätt frakt. Om varan ska skickas till annan adress än den som är angiven på Tradera måste du meddela det innan betalning. Jag använder mycket återvunnet packmaterial, så dina varor kan komma packeterade i återvunna kartonger och papper/plast.

Retur:

Köpare har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas inom 14 dagar från det att kunden har mottagit produkten. Kunden står för returfrakten och för att returen skickas spårbart. Vid skadat föremål, maila mig bild på produkten samt emballaget och spara allt tills jag har hört av mig. När jag har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Returinstruktioner:

Återanvänd gärna kartongen/emballaget som produkten kom i, bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Returer ska sändas spårbart.

Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. När jag tagit emot din retur sker återbetalning via Traderabetalning.

Svarstid vid meddelande/mail:

Jag svarar så fort jag kan men det kan ta upp till 48 timmar beroende på frågans art. Jag driver butiken helt själv så ha tålamod! :)

Innehar F-skattsedel.

Sökord: GBA SP

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på