Beskrivning

Spel enligt rubrik och bild till PC. Produkten är original, begagnad dock ej funktionstestad av oss på Mediapalatset men har slipats vid behov. Eventuella serienummer samt koder för bonusmaterial och liknande är förmodligen förbrukade.

Det kan krävas ytterligare kostnader för onlinespelande eller liknande samt även kräva annat som vi inte känner till. Alla delar som visas på bild medföljer och om inte annat ett utmärkt sätt att komplettera ett eget exemplar eller bara ha ett tjusigt objekt i samlarhyllan. Sök gärna djupare information på internet som vi kan ha missat som då berör just denna produkt.

Vi lämnar 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen och vid retur ska varan återsändas i samma skick du mottog den. Du står för returkostnaden och vi återbetalar ditt köp exklusive fraktkostnad när vi mottagit din retur. Kontakta oss alltid innan retur sker så kan vi säkert lösa det på bästa möjliga sätt.

Alla bilder är egna och visar den verkliga produkten som du köper samt alla våra produkter skickas från Sverige. Mera information om oss finns under fliken "Säljarens butik på Tradera". Väl mött och tack för besöket.

Objektsnr 525672553

Visningar 499

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King (PC/EUR) #1

Pris

29 kr

Mediapalatset

Hassela, Hälsingland, Sverige

5.0

Mediapalatset

Företag

Toppsäljare

5 838 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?