dot Hack Infection - Playstation 2

744 visningar

498 kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  4 st
Beskrivning

Begagnat Playstation 2 spel

Retrospelbutiken ger dig ett års garanti på denna produkt.

Komplett med box och manual

.hack är förlagt till 2007 och är ett futuristiskt rollspel i manga-stil från Atari och Bandai. Du spelar Kite, en 14-årig pojke som måste dyka ned i det fasansfulla tv-spelet The World (världen) för att ta din vän Orca ur hennes koma. The World är hemvist för en ny typ av ondsint AI där gränserna mellan spel och verklighet suddas ut - alla som spelar attackeras och korrumperas.

PlayStation 2-spelet är i själva verket en del av ett bredare multimediefenomen som kallas Project .hack. Där kopplas spelet till en tecknad tv-serie - .hack//SIGN - som är en föregångare till spelet och .hack//LIMINALITY, en tecknad serie (finns endast på DVD), som kommer att medfölja varje episod av spelet och som visar vad som händer i den verkliga världen medan Kite befinner sig i The World.

I produktionsteamet för Project .hack finns anime-experter som har arbetat med den snygga filmen Ghost in the Shell och den stilbildande Neon Genesis Evangelion, men arbetade kan innebära lite vad som helst, till exempel fixa te och torka svetten ur pannan på stressade animatörer.

OBS. Bilden är endast en illustration, motsvarar inte alltid den exakta varan du får. Om inget annat anges är spelet på engelska.