PSP Laddare 1000/2000/3000 (Nytt)

789 visningar
 • Frakt
  PostNord 49 kr
  Avhämtning: Åkersberga
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  6 st
Beskrivning

Ny. Passar både 1000/2000/3000 modellerna. EUR-kontakt.

Skick enligt foto, det förekommer att vi använder samma bild som tidigare men vid förändringar i skick, klotter etc så byter vi till en rättvis bild.

Om bok/manual saknas i ett fodral så står det i rubriken av varan och är redan prissänkt för saknad bok. Är fotot på bara ett spel utan förpackning så är det så det säljs och förpackning finns inte kvar.

Alla våra spel fungerar på din svenska konsol, vi jobbar bara med PAL, Europa spel.

Engelsk text i spelet ska det vara på alla våra spel när inte annat anges i rubriken och självklart är vi människor och missat detta enstaka gång men då återköper vi spelet.

Ingår nedladdningsbara koder i spelet kan dessa vara förbrukade på begagnade spel.

Garanti 30 dagar på allt begagnat, vi hinner inte testa alla tusentals spel vi hanterar varje månad men lämnar garanti och vi slipar repiga skivor i butiken och vi har reservkablar i butiken.

Returrätt / Öppet köp 14 dagar gäller på alla varor från oss, vid ångrat köp står kunden för båda frakterna men varukostnaden återbetalas. Varorna i samma skick som vid leveransen.

Vi är kända för snabba leveranser och bra service om något skulle uppstå så hör av er om vi behöver rätta till något.

Frakt och Samfrakt: Postnordavtal med bra priser och spårbart. Vid köp av spel eller mindre tillbehör kostar frakten 49:- oavsett hur många du beställer, vi subventionerar de större köpen och formar om från Varubrev till paket utan merkostnad när det behövs. Vid köp av basenheter och större tillbehör kostar paketfrakt 75:-. Det lönar sig i frakt att köpa mera per gång från oss som det ska vara…