FABLE THE LOST CHAPTERS XBOX CLASSICS

52 besökare

199 kr

 • Frakt
  PostNord (40 kr)
  DB Schenker (60 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
  • Swish
  • Banköverföring
  • Plusgiro/Bankgiro
  • Kontant
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

FABLE THE LOST CHAPTERS XBOX CLASSICS

Fable är ett action-datorrollspel som utvecklades av Lionhead Studios och gavs ut av Microsoft Game Studios för Xbox den 14 september 2004. Under hösten 2005 kom en förlängd version till både Xbox, Microsoft Windows och Mac OS X med namnet Fable: The Lost Chapters. I denna version av spelet finns fler uppdrag, vapen och byar att besöka. En Xbox 360-version av spelet släpptes den 4 december 2007.

Spelet handlar om en pojke som bor på landsbygden i landet Albion. Efter att hans familj mördas av banditer och hela byn bränts ner tar en mystisk man kallad Maze honom till The Heroes Guild där pojken tränas till att bli en mäktig krigare, trollkarl, eller pilbågsskytt. Genom spelets gång väljer man sin egen historia genom att göra onda eller goda gärningar. Varje handling och val man gör påverkar världen i spelet för alltid.

Många år efter grundandet av Heroes Guild så har en berömd hjältinna vid namn Scarlet Robe, som sägs ha haft anknytning till arkonterna, gifte sig med Brom och födde en dotter vid namn Theresa och sedan en son, som senare skulle bli känd som Oakvales hjälte. När Hero var ett litet barn blev hans hemby Oakvale plundrad och ödelagd av banditer på hans systers födelsedag, och det verkar som om Heros familj hade omkommit under attacken. En gammal hjälte vid namn Maze räddade pojken och övertygade honom att gå med i Heroes Guild för att utbildas till att bli en stor hjälte. Hero påbörjade sedan en resa för att avslöja skälet till hans hemstads förstörelse, och samtidigt upptäcka hans öde och lära sig om hans familjs sanna öde.

Under spelets gång har man möjlighet att välja kläder, vapen, tatueringar, olika frisyrer och ansiktsbehåring. Hur man väljer bland dessa ger utslag i ond vs. god- vågen. Det betyder att mörka utstyrslar, långt skägg och långt hår gör dig skrämmande för andra människor i spelet medan de ljusare kläderna i kombination med renrakat ansikte gör att andra ser dig som en attraktiv hjälte. Om du äter för mycket blir du tjock, dricker du för mycket öl blir du berusad. När du väl börjar luta åt det goda hållet kan en gloria börja lysa runt ditt huvud och fjärilar flyger kring dig, är du däremot ond börjar horn växa ur pannan och folk flyr dig som pesten.

I spelet kan man utveckla ett socialt liv om man så önskar, du kan gifta dig med någon som är förälskad i dig, "rulla runt i sänghalmen", skilja dig, ge presenter, spela spel, köpa bostäder och bedriva byteshandel. Om din karaktär är av ond natur kan du utföra illdåd som att ha ihjäl människor åt höger och vänster, vandalisera andras byggnader, stjäla, peka fingret och rapa åt vem nu än råkar gå förbi dig. Beter du dig riktigt illa kan du bli bannlyst från byar eller bli tvungen att betala böter.

KOMPLETT I BOX

MAX 60KR I FRAKT VID KÖP AV FLERA PRODUKTER
Frakt med Schenker är spårbart försäkrat paket medans Postnord är vanligt oförsäkrat brev - vi rekommenderat Schenker.

Skickar gärna fler bilder och information på mina annonser
Alla spel är testade, rengjorda, spelen har nya batterier och skivor är vid behov slipade.

KÖPVILLKOR:
https://www.tradera.com/profile/kopvilkor/4746913/arkadnu

KONTAKT:
https://www.tradera.com/profile/kontakt/4746913/arkadnu