Auktionen är avslutad.

Jakten på de magiska ringarna (Videopac 42) - RARE SVENSK VERSION Philips G7000

 • Avslutad 22 nov 21:14
 • Vinnande bud 599 kr Bidbuynsell ()
 • Frakt DHL 69 kr
 • Säljare Peace-love-understanding (513) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Jakten på de magiska ringarna (Videopac 42) - RARE SVENSK VERSION Philips G7000

146 besökare
 • Slutpris 599 kr
 • Slutade 22 nov 21:14 Avslutad
 • Bud () 22 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Bidbuynsell
 • Frakt
  • DHL (69 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning


ALLA FOTOGRAFIER HITTAR DU I FÖLJANDE LÄNK: imgur.com/a/0cwGcR9

OBS PÅ FOTOT SÅ SER SJÄLVA DEKALEN HÖGST UPP PÅ KARTONGEN (DEN DEKALEN DÄR SPELETS NAMN STÅR), LITE MÖRK UT. DET ÄR BARA NÅGON KONSTIG LJUSSÄTTNING. DEN ÄR SKINANDE OCH FIN OCH SYNS JÄTTEFINT. JAG FÖRSTÅR INTE HELLER VARFÖR DET PÅ FOTOGRAFIET SER UT ATT VARA NÅGRA SLAGS VITA/LJUSA PUNKTER? DET SER INTE UT SÅ I VERKLIGHETEN.

Detta spel är INTE lätt att få tag på i svensk utgåva.

OBS BETALNING MÅSTE SKE SAMMA KVÄLL SOM AVSLUTAD/VUNNEN AUKTION
AVSLUTAS PÅ, DVS TORSDAG KVÄLL. DVS SÅ ATT JAG HAR PENGARNA PÅ FREDAG
DVS DAGEN EFTERÅT. VÄLDIGT VIKTIGT BETALNINGSVILLKOR!!!


(PS jag säljer även engelska versionen utrop 1 kr i följande länk, tradera.com/item/301704/329781089/the-quest-for-the-rings-komplett-rare-magnavox-odyss )

ALLTING SÄLJS UR FRÅN MIN UNGKARLSLYA. 100-150 ST KARTONGER SKA BORT LÅNGSIKTIGT !!! JAG SKA BLI SOM CONAN THE BARBARIAN, ENDAST ÄGA ETT HÖFTSKYNKE OCH ETT SVÄRD KRING AXELN ;)

!!!!OBS DEN SOM KÖPER NÅGOT AV MIG, MÅSTE LÄRA SIG ATT SKRIVA SITT TRADERA-ALIAS SOM MEDDELANDE VID BETALNING. DET ORSAKAR MASSA MERTID FÖR MIG MED BETALNINGAR SOM INTE INNEHÅLLER TRADERA-ALIAS SOM MEDDELANDE. ALLA BETALNINGAR SOM INTE INNEHÅLLER ETT TRADERA-ALIAS KOMMER ATT
IGNORERAS FRAM TILL ATT PERSONEN IFRÅGA HÖR AV SIG OM UTEBLIVEN SÄNDNING. JAG VILL INTE ATT NÅGON GER MINUS PGA FÖRSENING PGA ATT PERSONEN INTE HAR ANGETT SITT TRADERA-ALIAS SOM MEDDELANDE VID
BETALNING/BANKÖVERFÖRING. HAR DU SOM KÖPARE PROBLEM MED DETTA VILLKOR, KÖP DÅ INTE AV MIG. DEN SOM ÄNDÅ GER MINUS PGA DENNA ORSAK KOMMER ATT BLOCKERAS AV MIG HÄR PÅ TRADERA !!!!!

Tveka inte att maila mig om ni har någon fråga om någon auktion.

Alla mina spel är testade och fungerar.

Mina foton visar det exakta objektet du bjuder på / köper.

Fraktkostnad för detta objekt: 69 kr DHL/SCHENKER (försäkrat/spårbart. Emballage/kartong ingår i fraktkostnaden).


Alla mina köpare är alltid mycket nöjda med hur jag packar.

OBS: Objektet (-en) skickas först 4 veckor efter att betalningen syns på mitt bankkonto .Jag vill att ni som köpare respekterar detta villkor, och att det inte blir några sura miner (och minus-omdömen) och krav på att objektet skickas snabbare osv. Pga livsbetingelser (pga tidsbrist i mitt eget liv, mycket jobb, familj, samt pga ADHD, så skickar jag alla auktioner en gång i månaden, på en och samma gång) och boende/geografi (ute i skärgården isolerat) så går det oftast endast att skicka var 30e dag (om det inte rör sig om objekt som läggs på/i Postnords postlådor, för då har jag IBLAND möjlighet att paketera och skicka sakerna snabbare, dvs ibland tar det bara två veckor för mig att lägga breven i postlådan). Ibland kan det gå snabbare än 4 veckor, ibland kanske t o m ytterligare någon vecka till, men villkoret är som sagt ovanstående, dvs skickas 4 veckor efter att betalning syns på mitt konto. (SOM KÖPARE HAR DU TVÅ MÅNADER PÅ DIG ATT LÄMNA OMDÖME). Ifall du som köpare/bjudare/budare inte accepterar detta, bjud vänligen då INTE, detta för att undvika sura miner och missnöjdhet från dig som köpare/budare/bjudare.

OBS vid korrespondens med mig SKALL ENDAST ER TRADERA-MAIL ANVÄNDAS. Inga andra mailadresser accepteras.

OBS ifall ni köper flera objekt av mig under en längre tid, så är det er skyldighet som köpare att till mig sammanställa exakt vad ni har köpt, och vid vilka tidpunkter ni har gjort inbetalningarna till mig, summorna osv.

OBS: jag uppskattar väldigt mycket (det är en tidsfråga, då jag inte har mycket tid) om jag slipper (förutsatt att frakttiden ej har överskridits. Dvs har man inte fått någon försändelse från mig 5 veckor efter att betalningen gjordes, så ska man givetvis maila mig och fråga om huruvida försändelsen är skickad) att få mail från auktionsvinnarna, med frågorna
"är försändelsen skickad än?
Vad är kollinumret?" osv. Försändelsen skickas inte tidigare för att man frågar om huruvida
försändelsen är skickad eller ej, och försändelsen kommer inte heller snabbare fram för att man skulle ha kollinumret (det kommer ett sms/mail när försändelsen är framme).

Med vänliga hälsningar