Svart vit maxiklänning från finska SEPPÄLÄ. One size fits the most. Smock

31 visningar
 • Utropspris 165 kr
 • Slutar 15 aug 21:11 7 dagar 15 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Storlek
  44, 46
 • Färg
  Svart, Vit
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Svart vit maxiklänning

från finska SEPPÄLÄ.

One size fits the most.

Smock runt livet.

Generöst med tyg till klockad kjoldel.

Kolla alltid mått, då storleksangivelser varierar

Armhåla - armhåla: ca 78 - 140 cm (såpass elastisk smock)
Längd: ca 107 cm
Vikt: 325 g

l du veta fler mått eller något annat? FRÅGA!
OBS! Smycken/bälte ingår EJ!
AUTOMATISK VINNARMEJL FRÅN TRADERA
Kan invänta lön/barnbidrag mm, men meddela mig om det så att jag vet :-)

Buda ENDAST om du tänker fullfölja köpet. (Tradera tar betalt av alla köp oavsett om de fullföljs.) Har du färre än 10 omdömen, eller fler än 4 negativa omdömen, kontakta mig innan du budar (Sorry, även om de flesta nya på tradera är förnuftiga människor, så är det oftast med nya på tradera som det har uppstått strul.

SAMFRAKTAR GÄRNA. Välj mellan posten eller Schenker.Leveranstid med Schenker (59 kr) är alltid långsammare än posten, vilket jag ej kan påverka. Dock är det ett säkrare val. Tar ej mer betalt än vad frakten kostar och emballaget bjuder jag på. GENOM ATT RÄKNA IHOP VIKTEN PÅ DE PLAGG DU KÖPT, KAN DU OCKSÅ RÄKNA UT FRAKTKOSTNADEN. (Undantag om du väljer posten och paketet blir skrymmande och därför behöver ytterligare 2 st frimärken.)

Ställ frågorna innan du budar. På så sätt slipper vi båda trista överraskningar. Försöker att beskriva sakerna så gott jag kan, men jag kan ju missa något. Allt är helt och rent och vi har inga djur eller rökare i hemmet. Eventuella kända fel skriver jag givetvis upp, för både din och min skull :-) Snälla och vänliga traderare är varmt välkomna att ge bud. (99% av traderare är det :-)

Följer postens portotabeller och schenkers prislistor, beroende på vilket du väljer. Väljer du Schenker, kommer frakten att ta längre tid, vilket jag ej kan styra över! Dock kan vi båda följa paketets väg.

Följer postens portotabeller och schenkers prislistor, beroende på vilket du väljer. Väljer du Schenker, kommer frakten att ta längre tid, vilket jag ej kan styra över! Dock kan vi båda följa paketets väg.

Schenker prislista:

Max 1 kg = 59 kr
Max 2 kg = 67 kr
Max 3 kg = 75 kr
Max 5 kg = 89 kr

Postens prislista: vikt, gram ____ pris, kr

Från och med 1 januari 2020 höjer PostNord portot från 9 kr till 11 kr för brev upp till 50 gram. I det nya priset ingår skrymmandetillägget för frimärkta brev.

0-50 __________ 11 kr
51 - 100 ______ 22 kr
101 - 250 _____ 44 kr
251 - 500 _____ 66 kr
501 - 1000 ____ 88 kr