Beskrivning

BegagnatBlåM

Long sleeved dress. Comes in blue with ruched detailing and removable shoulder pads.

Bust: 38 inch
Waist: 36 inch
Length: 47 inch

Betalning
Vi använder Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Vi tar inte emot kontanter eller presentkort.

Leverans & samfrakt
Alla våra varor skickas från vårt brittiska lager med betald tull så det finns inte några dolda leveranskostnader. Frakt tar vanligtvis 5-10 dagar via Bring. Vi erbjuder även samfrakt vid köp av flera varor där du endast betalar frakten för varan med det högsta fraktpriset.

Skick
Alla våra varor är begagnade och är i ett bra, bärbart skick. På grund av varans ålder är vissa kanske inte alltid perfekta, men vårt team strävar efter att bara välja plagg av allra bästa kvalitet. Eventuella fel står i beskrivningen.

Hur vet jag att varorna som levereras till mig är äkta?

Våra interna experter är utbildade i att upptäcka och välja ut äkta och genuina vintagemärken och plagg. Om du känner att din vara inte är som du hoppats, tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Retur online & i butik

Som kund vill vi att du ska vara nöjd med din beställning. Vi erbjuder en full återbetalning om varan returneras inom 14 dagar. Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Du kan antingen använda returpostadressen i paketet eller returnera varan personligen till någon av våra fysiska butiker i Sverige. Om du väljer att posta varan står du för frakten, men det är kostnadsfritt att retunera varan i butik. Vänligen kontakta oss via Traderameddelande för att informera om en retur till vårt kundserviceteam.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?