Auktionen är avslutad.

** BLUS MED BRODERIER FRÅN ODD MOLLY **

39 besökare
  • Utropspris 99 kr
  • Slutade 23 jun 14:26 Avslutad
  • Bud 0 st

Auktionen är avslutad

Beskrivning

Hej och Välkommen till mina auktioner!
Säljer en Odd Molly enligt nedan:
Typ: BLUS
Storlek: 1
Skick: Mycket fint skick!
Köpt: Odd Molly outlet

För frågor svarar jag gärna och dygnet runt!

**SE GÄRNA MINA ANDRA AUKTIONER ***

Förskottsbetalning sker till mitt konto senast 1 vecka efter avslutad auktion om inget annat bestäms. Betalningssätt står i vinnarmailet + att jag skickar ut ett separat vinnarmail om ni vill vänta på den exakta summan! Frakten står i objektsbeskrivningen, det på grund av att frakten på de olika varorna alltid är olika. Jag samfraktar gärna om du vinner på fler auktioner av mig. Vid samfrakt tar jag endast en fraktkostnad på var annan avslutad auktion. Jag bjuder på dom billigaste fraktkostnaderna. Det betyder att du sparar upp till 50% på frakten. Jag tar inte personligt ansvar för postens hantering. Jag tycker därför ni ska välja rekommenderat så slipper det bli missförstånd.

Leverans: Ditt paket/brev skickas inom 3 dagar efter mottagen betalning, leveranstiden är på 2-3 dagar. Varan skickas till din angivna adress på tradera.

Jag är SERIÖS i mitt säljande och jag förväntar mig detsamma av dig som budgivare. Och vid eventuell tvist löser vi utan negativt omdöme, vill alltid köparens bästa!

Tack för att du handlar av mig !

Med vänlig hälsning Filip