Auktionen är avslutad.

Grön sommarklänning med luva. använd 1 gång stl 36

21 besökare
 • Utropspris 60 kr
 • Slutade 16 sep 12:34 Avslutad
 • Bud 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  • PostNord (58 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

En sådan där härlig sommarklänning att bara slänga över sig. Lite pösig i modellen. Står storlek 32/34 i, men i svensk storlek är det mer 36/38. Använd en gång. Med luva. Postas spårbart.

Du står för frakten. Två tips :-)
1. är att om du köper fler plagg så kan du ibland tjäna på samfrakt (speciellt nu när frankeringen höjts sedan 1 januari ), hör bara av dig till mig så snart du kan, så kikar jag på det innan jag packar :-)
2. Om något väger över 100gr blir frakten 36kr. Om det är skrymmande ytterligare 18kr. Alltså 54kr. Att skicka med Skicka lätt och spårbart kostar 58kr upp till 1kg. Alltså spårbart PLUS att ni kan köpa mer saker där vikten inte går över 1kg och få samma pris på frakten :-)
För att kunna skicka det behövs din mejl, telefonnr för avisering och fulla adress .

OBS!! Då spårbart måste postas inne i butik och att man behöver stå i kö, så kanske jag inte kan posta samma dag, (som jag alltid försöker göra trots att jag halvbor på landet:) utan det beror på när jag ska till affären och hinner med kötiden då jag har små barn. hoppas ni har förståelse för det. :-)

När du har vunnit auktionen, får du ett vinnarmejl med betalinfo.
Du kan betala mig via bankkonto eller swish. När du har betalt så meddela mig det, för att underlätta en snabbare hantering. Skriv gärna ditt namn när du gör betalningen, annars är det svårt att veta vem som betalar vad.
Om du inte får något vinnarmejl, så kika i din skräppost eller hör av dig till tradera. Det är de som ansvarar för det, inte jag.

Lite information för att inte få missförstånd och så ni vet att jag är ärlig säljare :-)
Jag har 2 döttrar och har alltid drömt om att få köpa massa söta plagg till dom (minskat med det nu :). Nackdel för mig, men fördel för Er är att ibland blir de inte använda många ggr och ibland inte alls :-)
Jag sorterar ofta ut plagg hemma och lägger ut här. Det är en hel del att kika igenom och jag tittar så noga jag kan efter saker att ta extra foton på eller meddela angående skick. :-) , men man är ju självklart mänsklig småbarnsmamma och kan missa något, har stortsett aldrig hänt, men vill ändå skriva det. Använt skick får man självklart räkna med att de har tvättats x antal ggr och kan ha minskat lite i storlek. Det är inte alltid lätt för mig att se. Men det är ju inte heller säkert att det har gjort det så klart :-) Bara så att man tänker på det. Jag kan tänka mig att ibland kan tex dubbelstorlekar som 98/104 vara mer 98 än 104 :-)
dessutom kan det vara svårt att få rätt ljus och färgnyans på bilden. Men då skriver jag ofta det på bilden om det är något jag känner är extra svårt at få rätt nyans på, enligt mig själv :-) tex den kanske ser för röd ut på bilden när den eg är mer korall :)
Som ni ser på mina omdömen så har jag många nöjda köpare och vill fortsätta med det :-)

jag lägger stort sett ut osålda annonser och nya annonser varje vecka så håll gärna utkik :-) Har satt min maxgräns vid 100 annonser per månad för att undvika osåltavgifter, så är det något ni saknar i mina annonser så kan de komma så fort det blir en ny månad