GANT. Klänning, Jersey Pique stretch dress. Ny och oanvänd. Size: 36

105 besökare

300 kr

 • Frakt
  PostNord (80 kr)
  Mer info
 • Slutar
  13 april 13:06
 • Skick
  Ny
 • Varumärke
  Gant
 • Betalning
  • Paypal
  • Swish
 • Om säljaren

Beskrivning

GANT. Klänning, Jersey Pique stretch dress. Storlek 36. (42cm armhåla till armhåla, midja 36cm). Längd 90cm.
Ny och oanvänd.

Färg: Grey.
Made in Portugal.


Denna klänning kommer att skickas från United Kingdom eller Portugal så leverans till dig kan ta up till 2 veckor. Erfarenhet har dock visat att det går mycket snabbare i dom flesta fall.
Som Svensk bosatt i England så har jag ofta och i många år levererat kläder till Sverige. Detta har i huvudsak skett via ebay.uk och Svenskar som har hittat mig där. Eftersom jag har en hel del mycket prisvärd "designer clothing" för tillfället så har jag beslutat mig för att ge fler personer i Sverige chansen att kanske hitta något som passar just er. Därav min försäljning här på tradera.
Jag har en "full money back guarantee" om ni av någon anledning inte skulle få leveransen, om det är fel sak, om den är förstörd, eller en kanske delvis återbetalning om plagget har något litet fel som jag missat. Dom flesta kläder jag säljer är från affärs konkurser eller äldre utdaterade lager. En del är plagg som returnerats till affärer p.g.a. att dom varit felaktiga. Allt har tyvärr blandats ihop och trots att jag gör allt för att finna fel så kan jag missa något. Jag ber om ursäkt om så är fallet och hoppas att vi kan lösa saken på bästa tänkbara sätt.
För tillfället så kan jag endast acceptera paypal och swish men hoppas på att snart kunna ge mera betalningsmöjligheter. Paypal används av många personer över hela världen och är mycket lätt och fritt att börja använda. Via paypal så får ni också alla pengar tillbaka om säljaren ej levererar eller om ni får fel produkt, även om säljaren nekar till att ha gjort något fel.

Jag vill samordna frakten om ni är intresserad av mer än ett plagg och en rabatt kommer också att ges vid köp av ett flertal kläder.