Auktionen är avslutad

NY, Filippa K, stl S, Klänning, svart, Raglan Sleeve Jersey Dress,ord pris1500kr

26 visningar
 • Utropspris 450 kr
 • Slutade 16 jun 21:55 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  PostNord 48 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  Betalningsvillkor
 • Om säljaren

Beskrivning

Märke: Filippa K

Ordinarie pris: 1500kr

Storlek: S

Typ: Ny dam Klänning, Raglan Sleeve Jersey Dress. Långa ärmar, figursydd med vidare kjol. Nyckelhåls knäppning nacke. Snygg klänning i mjukt fint material 70% lyocell, 30% ull. Sample Sale produkt från Filippa K.

Filippa K är en symbol för cool skandinavisk design, perfekt för att skapa en moderiktig basgarderob.

Färg: Black/ svart

Skick: 5

Om Selli:

Vi är ett företag som hjälper privatpersoner och företag att spara tid och tjäna pengar på sina prylar i deras garderober, garage, förråd och vindar. Du kan läsa mer om tjänsten på vår hemsida. Vi går noga igenom alla saker innan vi lägger upp dem till försäljning för att du som kund skall få en så tydlig beskrivning av produkten som möjligt och har även 14 dagars ångerrätt enligt distanshandelslagen (SFS 2005:59) Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Defekter som beskrivs i annonsen är dock inte en giltig anledning till reklamation.

Vi värderar produkten i en femgradig skala, detta för att du som kund skall veta vad du kan förvänta dig av produkten. För att se en mer beskrivande förklaring av skalan se vår hemsida.

1 = Defekter

2 = Välanvänt

3 = Normalt slitage

4 = Sparsamt använt

5 = Nytt med märkning eller i emballage

Betalning, leverans och samfrakt:

Efter avslutad auktion ska produkten betalas senast inom 3 dagar, när betalningen är registrerad så skickas din produkt till dig. Ytterligare information kring betalning kommer i ditt vinstmail. Obetalade auktioner kommer annulleras och varorna kommer att säljas igen.

Vi skickar gärna samtliga dina vunna auktioner i samma leverans. Vi kan dock inte samfrakta auktioner som går ut olika veckor. Om du vunnit flera auktioner vänta med betalning tills du fått mail som innehåller samtliga auktioner.