Vintage aprikos långklänning med omlottkjol och gult skärp, 60-tal

1 952 visningar

440 kr

 • Frakt
  DB Schenker 75 kr
  PostNord 100 kr
  Avhämtning: Simrishamn
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Vintage aprikos långklänning med omlottkjol och gult skärp, 60-tal. Vintage långklänning som är snygg i sin enkelhet. Och för att något skall hända med klänningen finns en dekoration i form av ett gult chiffongskärp - som det kan debatteras om huruvida det passar till eller inte? Kanske det som gör detaljen iögonfallande? Rund hals, blixtlås baktill, klänningen är rak baktill. Utan arm. Sydd i våder på längden framtill, högt skurna bystveck. Insvängd midja och en kjol som går omlott framtill och därmed har en slits i ena sidan. Tyget är brokadvävt med blommönster i ljust aprikos. Snygg! Till den lite högtidligare festen, till nattklubben eller till hotellets middag på semesterresan!

Inte tvättad av oss, kemtvättad efter sist den användes enligt uppgift. Fräsch.

Betyg 4, se nedan

Storlek ca; 38, år: 60-tal, Dam. (K662)

Mått cm - byst: 96, midja: 82, höft: 106, längd: 143 armhål 44.

Ljusa skyltdockan har måtten - byst 79 cm, midja 62 cm, höft 82 cm, stuss 88 cm - hon är lång.

Besök våra andra annonser också!

________________

Allmän information

Kontakta oss gärna för frågor eller fler foton angående varan!

Färgåtergivningen på bilderna kan variera - speciellt den mörka årstiden är det svårt att fota färgerna i rätt nyans. Annonsen gäller plagget/varan i rubriken. Matchande plagg som syns på bilder finns/fanns i annan annons.

Betyg - bl.a. kläder och skor är betygsatta ovan

5 - Utsökt - i oanvänt eller nästan oanvänt skick helt utan fel.
4 - Fint - i fint använt skick för sin ålder och utan några anmärkningsvärda fel.
3 - Bra - i bra använt skick för sin ålder men smärre fel förekommer.
2 - Sämre - i väl använt skick, fel finns. Lagningar kan behövas.
1 - Dåligt - i dåligt skick med flera fel men kanske den händige kan ha nytta av plagget/varan?

Fel kan vara ett eller flera av t.ex. - noppor, tråddragningar, mindre hål eller lagade hål, lösa sömmar, fläckar, svett-ringar, skadad klack på sko.

International payment

International buyers are welcome! We will contact you with the shipping fee, IBAN and BIC for the money transfer via bank, when the purchase is done.

Frakt och retur

Vi SAMFRAKTAR men det totala fraktpriset kan bli fel när du beställer. I sådana fall rättar och krediterar vi fraktpriset i efterhand. Vi förbehåller oss rätten att välja fraktalternativ Posten/Schenker - maila ev. önskemål. I fraktpriset ingår kostnad för emballage. I normalfallet skickar vi dina varor första vardagen efter mottagen betalning.

Du kan även hämta vunna objekt i butiken Vintage Corner, Gladsax Bygata 44, Simrishamn. Besök hemsidan för Vintage Corner för mer information om öppettider och karta.

14 dagars öppet köp gäller enligt lag. 14 dagar från det att du hade möjlighet att hämta varan eller varan levererades till dig. Inom 14 dagar skall vi ha tillbaka varan i samma skick som du fick den. Du betalar returfrakten. Efter att vi har mottagit varan i retur betalar vi tillbaka varans pris (ej frakt).