Auktionen är avslutad.

Kakan Hermansson klänning från ELLE Galan till förmån för Rosenlundstödet

  • Avslutad 27 jan 20:20
  • Vinnande bud 4 100 kr musicismylife ()
  • Frakt DB Schenker Fri frakt, Avhämtning
  • Säljare ELLESverige (7) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Kakan Hermansson klänning från ELLE Galan till förmån för Rosenlundstödet

5 666 besökare
  • Slutpris 4 100 kr
  • Slutade 27 jan 20:20 Avslutad
  • Bud () 70 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: musicismylife

Beskrivning

Kakan Hermansson, årets programledare för ELLE Galan auktionerar ut en specialdesignad klänning från H&M som är gjord på återvunnet material från deras arkiv. Det är en härlig blandning från H&M x Balmain, Premium Collection & Conscious Exclusive i en enda klänning.

Pengarna som denna klänning säljs för går oavkortat till den välgörenhetsorganisation som Kakan brinner för allra mest. Hon har valt att stötta Rosenlundstödet med motiveringen: "Rosenlundstödet jobbar för kvinnor som är utsatta för prostitution i Gbg-området. Alla jobbar volontärt på verksamheten och hjälper kvinnorna med kondomer, läkarbesök och annat nödvändigt. Dom behöver alla ekonomisk hjälp dom kan få."

Donator: Kakan Hermansson
Märke: H&M
Färg: Svart med en touch av silver & vitt
Storlek: Passar en kropp med bystmått ca 116, midja ca 100, höft ca 124. I stort en storlek 50 enl H&M-mått
Skick: Använd av Kakan på ELLE Galan 2019

_________


Det här objektet är en del av Traderas samarbete med ELLE Galan 2019 där donatorerna själva har fått välja att skänka pengarna till den välgörenhetsorganisation som de brinner för alla mest. Pengarna som samlas in i just den här auktionen går oavkortat till Rosenlundstödet.

En del av kvinnorna Rosenlundstödet träffar kom från början hit genom trafficking och lever ganska isolerade liv. Många har inte sett något annat av staden än vägen mellan hemmet, spårvagnshållplatsen till spårvagnen och den hårda verkligheten på gatan i Rosenlund. Därför fungerar de också som ett socialt stöd och tar med dem som vill på olika aktiviteter. Det kan handla om allt från att ta en fika och se en film till att gå till simhallen eller på museum. Idén med deras organisation är att helt enkelt vara medmänniskor. Att finnas där när de behöver någon som lyssnar. Att möta kvinnorna i den verklighet de lever, utan krav på prestation, utan att fördöma eller tycka synd om, utan att pressa fram förändring. Att finnas där. Ibland är det så enkelt som att bara dela ut kaffe, kondomer, glidmedel och intimservetter, men för det mesta leder den simpla aktiviteten till djupare relationer som ett gäng år senare har resulterat i att de kunnat stötta flera kvinnor att lämna gatan.

Vunnen auktion ska betalas inom 5 dagar, betalningsinstruktioner kommer i vinnarmailet. Efter betalning skickas mer information till vinnarens registrerade kontaktuppgifter på Tradera. Eventuell frakt står vinnaren för. Upphämtning är möjlig på Traderas huvudkontor på S:t Eriksgatan 117 i Stockholm. Observera att alla bud är bindande - varenda krona räknas!