Auktionen är avslutad

15 lbs Bowling klot Hammer Diesel Torque Solid matt mest sväng av Perfekta Paret

 • Avslutad 23 maj 14:41
 • Utropspris 995 kr
 • Frakt DB Schenker 165 kr, Avhämtning
 • Säljare StrömsBowlingshop (580) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

15 lbs Bowling klot Hammer Diesel Torque Solid matt mest sväng av Perfekta Paret

7 visningar
 • Utropspris 995 kr
 • Slutade 23 maj 14:41 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  DB Schenker 165 kr
  Avhämtning: Malmö
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

15 lbs Hammer Diesel Torque Solid matt mest sväng av Perfekta Paret

Diesel serien från Hammer är deras klot för de flesta underlag. Diesel Torque från 2019 matta symmetriska boll är gjord för att svänga på lite mer olja. Diesel serien är perfekt för de som varvar lite mer eller tvåhands där asymmetriska ofta svänger för mycket och för tidigt. Diesel Torque är tillsammans med blanka nya för 2020 Diesel Heavy Duty det symmetriska Perfekta Paret från Hammer.

Hammer! Mytomspunnet märke med karbonfiber i sitt skal för ökad hållfasthet, nu även infört DOT teknologi som gör att hållfastheten är nog bäst i hela branschen. Hammer är klot som håller, men framförallt klot som strajkar. Några av världens bästa spelar med Hammer, tex Shannon O’Keefe och Bill O’Neill

Perfekta Paret är två liknande klot med samma konstruktion, men med varierande skal och ytor. Täcker de flesta banunderlag du kommer träffa på.

Perfekta Paret är ett matt aggressivt klot, som svänger mest, till de blöta banorna och ett blankt klot, som svänger senare till medium och torrare banor. Gör som proffsen, börja med det aggressivaste i Perfekta Paret och gå sen över till den blankare bollen i Perfekta Paret då banorna blivit uppspelade. Eftersom det är Perfekta Paret kommer du känna igen känslan i de bägge kloten på helt olika underlag.

Perfekta Paret finns i nästan alla vikter och märken på Ströms Bowlingshops vår-auktioner, men i begränsat antal (dvs det som finns, finns i lager), så missa inte detta gyllene off-season tillfälle att bli bra förbered för höstens återstart.

BONUS 1.
Fraktfritt alternativt gratis borrning vid "Köp nu"
Välj då"Köp nu" på klotet i Perfekta Paret. Som bonus ingår då frakt eller borrning (ev insatser tillkommer). "Köp nu" går bara att välja innan första budet är lagt. (Värde 165-400 kr)

BONUS 2.
Vinn eller "köp nu" bägge Perfekta Paret-kloten samma dag
Bjuder du hem och/eller "Köp nu" på bägge kloten samma dag i det Perfekta Paret får du även som bonus med tvåklotsväska, lik den som finns på auktion samma dag, helt gratis. (Värde 500-1000 kr).

Tips
Så smartast är att välja "Köp nu" på bägge kloten samma dag och få allt fraktfritt alt borrning plus en tvåklotsväska helt gratis. (Värde 665-1400 kr)

Klotet i auktionen är ett (1) fabriksnytt bowlingklot som skickas oborrat (om du nu inte vill ha det borrat). Borra sen klotet var du vill, tex hos Ströms Bowlingshop, läs mer nedan.

Trehålsborrning? Har du mått, egna eller hos mig, då kan jag borra efter dem. Har jag inte dina mått men du har en boll som passar kan du utan extra fraktkostnad skicka din boll till mig så kopierar jag greppet och för in i datan och skickar tillbaka ditt klot utan extra fraktkostnad tillsammans med den nya borrade. Du kan också besöka butiken i Malmö och få bollen borra medans du väntar, tar ca 30 min.

Tvåhålsborrning? Vi kan dina mått utan att vi träffats. Borrar två hål för fingerinsatser, anpassade för yttermåtten som är samma (31/32) på alla typer av insatser som jag skickar med. Du får alla hel och halvstorlekar som finns av fingerinsatserna. Insatser med kant och utan kant, plus lim och instruktioner. Sen skickar du bara tillbaka de insatser du inte behöver i medföljt förfrankerat följebrev. Du kan naturligtvis också besöka butiken i Malmö och få bollen borra medans du väntar, tar ca 30 min.

Ströms Bowlingshops fysiska butik finns i Baltiska Bowlinghallen, Stadiongatan 27. Läs gärna mer på min hemsida. Hälsar Anders Ström