15 lbs Bowling klot Radical Guru Limited Pearl blank mest kick av Perfekta Paret

43 visningar
 • Utropspris 995 kr
 • Slutar 31 maj 15:18 2 dagar 8 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  DB Schenker 165 kr
  Avhämtning: Malmö
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

15 lbs Radical Guru Limited Pearl blank

Samma år som Storms Phaze II introducerades kom även Radicals bästa och mest kickande Guru klot, Guru Limited Pear. En blank pearl asymmetrisk boll designade för de flesta snabbare banprofiler. Lågt Rg 2,50 (mått längs x-axeln), Hög Rg diff 0,044 (y-axeln) och mycket Rg Int 0,018 (z-axeln).

Börja spela på de nyoljade banorna med Guru Supreme. När banan sen börjar torka upp så ska du byta till denna Radicals Perfekta Partner. Guru Limited Pear. Samma klot men med pearlskal och en blankare yta. Guru Pearl går ner längre och har en mer markerad och kraftigare kick i slutet. Tillsammans är de bägge Guru Supreme Solid och Pearl klockrent det Perfekt Paret. Vill du inte ha så många klot så bör du ha dessa två och en spärrboll.

Radical!
2019 vann Sean Rush Matt Ogle Mark Roth-Marshall Holman PBA Doubles Championship och satte Radical på den absoluta toppen av klottilverkare då de bägge vinnarna använde Radicals klot. Radical är ett relativt nytt märke som drivs av de två stora inom klotdesign. Phil Cardinale and Mo Pinel har konstruerat klot i många decennier och vet verkligen hur man gör bowlingklot som är bra. Även var man sätter själva hålen, dvs layouten har Mo har skapat ett utmärkt hjälpmedel. S.k. Dual Angel, som är ett av de vanligaste sätten vi lägger layouten på alla klot, inte bara Radicals. Senaste åren är Radical berömda för att göra de klot som svänger mest enligt Bowling This Month. Men Radical har många fler olika typer av bollar för att kunna enklare lösa dagens varierande underlag.

Guru Supreme Solid och Pearl, Perfekta Paret från Radical.

Perfekta Paret är två liknande klot med samma konstruktion, men med varierande skal och ytor. Täcker de flesta banunderlag du kommer träffa på.

Perfekta Paret är ett matt aggressivt klot, som svänger mest, till de blöta banorna och ett blankt klot, som svänger senare till medium och torrare banor. Gör som proffsen, börja med det aggressivaste i Perfekta Paret och gå sen över till den blankare bollen i Perfekta Paret då banorna blivit uppspelade. Eftersom det är Perfekta Paret kommer du känna igen känslan i de bägge kloten på helt olika underlag.

Perfekta Paret finns i nästan alla vikter och märken på Ströms Bowlingshops vår-auktioner, men i begränsat antal (dvs det som finns, finns i lager), så missa inte detta gyllene off-season tillfälle att bli bra förbered för höstens återstart.

BONUS 1.
Fraktfritt alternativt gratis borrning vid "Köp nu"
Välj då"Köp nu" på klotet i Perfekta Paret. Som bonus ingår då frakt eller borrning (ev insatser tillkommer). "Köp nu" går bara att välja innan första budet är lagt. (Värde 165-400 kr)

BONUS 2.
Vinn eller "köp nu" bägge Perfekta Paret-kloten samma dag
Bjuder du hem och/eller "Köp nu" på bägge kloten samma dag i det Perfekta Paret får du även som bonus med tvåklotsväska, lik den som finns på auktion samma dag, helt gratis. (Värde 500-1000 kr).

Tips
Så smartast är att välja "Köp nu" på bägge kloten samma dag och få allt fraktfritt alt borrning plus en tvåklotsväska helt gratis. (Värde 665-1400 kr)

Klotet i auktionen är ett (1) fabriksnytt bowlingklot som skickas oborrat (om du nu inte vill ha det borrat). Borra sen klotet var du vill, tex hos Ströms Bowlingshop, läs mer nedan.

Trehålsborrning? Har du mått, egna eller hos mig, då kan jag borra efter dem. Har jag inte dina mått men du har en boll som passar kan du utan extra fraktkostnad skicka din boll till mig så kopierar jag greppet och för in i datan och skickar tillbaka ditt klot utan extra fraktkostnad tillsammans med den nya borrade. Du kan också besöka butiken i Malmö och få bollen borra medans du väntar, tar ca 30 min.

Tvåhålsborrning? Vi kan dina mått utan att vi träffats. Borrar två hål för fingerinsatser, anpassade för yttermåtten som är samma (31/32) på alla typer av insatser som jag skickar med. Du får alla hel och halvstorlekar som finns av fingerinsatserna. Insatser med kant och utan kant, plus lim och instruktioner. Sen skickar du bara tillbaka de insatser du inte behöver i medföljt förfrankerat följebrev. Du kan naturligtvis också besöka butiken i Malmö och få bollen borra medans du väntar, tar ca 30 min.

Ströms Bowlingshops fysiska butik finns i Baltiska Bowlinghallen, Stadiongatan 27. Läs gärna mer på min hemsida. Hälsar Anders Ström