Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Denna 40-tums kakelskärare är gjord av aluminium, med enkel struktur, bekväm och säker att använda, snabb skärhastighet, bärbar och kompakt.

Med en maximal kapkapacitet på 1000 mm skärbredd och 6-15 mm skärtjocklek är den mycket lämplig för kapning av stenmaterial, inklusive vanliga golvplattor, polerade plattor etc.

- Smidig skärning

- hög precision

-Tung konstruktion

- Humaniserad design

Huvuddrag:

- Infraröd laserpositionering,
Denna kakelskärare är designad med en infraröd enhet och en speciell linjär lagerblockskärenhet för att ge professionell precision.

- Hårdmetallskärhjul,
Titanbelagd kapskiva i volframkarbid säkerställer exakt och ren skärning, vilket avsevärt förbättrar arbetseffektiviteten.

- Stabila stödfötter,
Den manuella kakelskäraren är designad med två halkfria fötter för att säkerställa stabilitet under användning och ge en bättre användningsupplevelse.

- halkfritt ergonomiskt handtag,
Ergonomiskt halkfritt handtag, smidigt glid; du får ditt jobb gjort snabbare, säkrare och mer exakt än du någonsin föreställt dig.

- justerbar skjutreglage,
Linjalen på denna kakelskärare kan skära plattor av olika storlekar kontinuerligt och exakt, vilket kan hjälpa dig att spara ansträngning.

-Brett utbud av applikationer,
Denna kakelskärare kan hantera en mängd olika kakeltyper. Granit, porslin och keramik kan alla enkelt skäras i en mängd olika tjocklekar.

Produktspecifikationer:

Rammaterial: Aluminium

maximal. Klipplängd: 1000 mm (40 tum)

Skärtjocklek: 6~15 mm (0,24~0,6 tum)

Funktioner: justerbar laserguide

Antal skenor: dubbelskena

Artikelvikt: 10 kg (22 lbs)

Varustorlek (längd*bredd*höjd): 122*38*20cm

Paketstorlek: 110×20×25 cm (43×8×10 tum)

Paket innehåll:

1 X 1000 mm (40") kakelskärare

Funktioner och detaljer:

-Smidig skärning: Super Carbide Knife Wheel säkerställer att smidig skärning är exakt och ren. maximal. Klipplängd: 1000mm. Skärtjocklek: 0,24"-0,6"/6-15mm. Det glidande huvudet säkerställer smidigare skärning.

-Hög precision: Den infraröda laserpositioneringsfunktionen kan effektivt förbättra precisionen hos denna kakelskärmaskin. Linjalen kan göra snabba snitt av olika storlekar kontinuerligt.

-Tung konstruktion: Ramen på handverktyget för kakelskärverktyget är gjord av aluminium, vilket är kompakt, starkt och robust. Stabila skenor gör skärarbetet mer exakt och lämpar sig för långvarig användning.

-Humaniserad design: Det halkfria gummihandtaget är ergonomiskt, bekvämare att använda och ger en bättre användningsupplevelse. Lyfthandtaget hjälper till att flytta handtaget så att det matchar de rörliga rullarna för enkel bärbarhet.

-Mångsidig tillämpning: Denna kakelskärare är idealisk för att skära alla typer av kakel, inklusive keramik, kakel, vanliga golvplattor och polerade kakel. Används ofta i flera verkstäder och industrianläggningar.

Objektsnr 569378367

Visningar 584

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

1000 mm dubbelspårig manuell kakelskärare med laserpositionering och stödfötter

Pris

2 439 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

151 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?