Objektet har utgått

Batteri CR2025 (GB/GBC mfl) x 1

879 visningar

Annonsen är avslutad

10kr

 • Frakt
  PostNord 15 kr
  Avhämtning: Hassela, Hälsingland
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Banköverföring
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
Beskrivning

Nytt batteri enligt bild med lödöron som passar till ett flertal olika kassetter. Batteriet är 20 mm samt på 3 volt / 150mAh. Bytet kräver lödning för att genomföras och vi tar inget ansvar för ditt egna byte. För att öppna vissa spel krävs ett speciellt verktyg vilket inte medföljer men finns att köpa på Tradera av oss.

Fungerar bland annat i Nintendo Game Boy, Nintendo Game Boy Color med flera men kolla gärna vad för typ av batteri du behöver till just ditt byte eller kontakta oss om du har frågor. Släng aldrig förbrukade batterier i soporna utan lämna dom till återvinningen för miljöns skull.

Vi har oftast ett utbud av produkter på Tradera men merparten av våra produkter återfinns på vår ordinarie webadress som vi tyvärr inte får länka till pga Traderas regler.

Samfrakt : Köper du flera produkter vid samma tillfälle betalar du enbart den högsta enskilda fraktkostnaden oavsett hur många produkter du köper. Fraktkostnaden syns tydligt när du lägger saker i varukorgen. Är frakten 30 kronor eller mera så skickas produkten spårbart.

Vi lämnar 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen och vid retur ska varan återsändas i samma skick du mottog den. Du står för returkostnaden och vi återbetalar ditt köp exklusive fraktkostnad när vi mottagit din retur. Kontakta oss alltid innan retur sker så kan vi säkert lösa det på bästa möjliga sätt.

Bilder visar den verkliga produkten och alla våra produkter skickas från Sverige. Mera information om oss finns under fliken "Säljarens butik på Tradera". Väl mött och tack för besöket.