Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna omarbetningsstation för varmluftspistol är speciellt designad för blyfri avlödning. Den använder den senaste mikroprocessorns PID-programstyrningsteknik för att exakt beräkna och generera den temperatur som är lämplig för luftpistolens uteffekt.

Snabb temperaturjustering och stabil lufteffekt är det bästa valet för dina termiska stationsbehov.

- Omedelbar uppvärmning

- Noggrann PID temperaturkontroll

-Intelligent kylfunktion

- Slitstark borstlös fläkt

Huvuddrag:

- Omedelbar uppvärmning,
Denna värmetråd av nickel-krom är spirallindad med ett skelett, som har högre termisk effektivitet, mer stabilitet, stark stöttålighet och slagtålighet och en längre livslängd.

- Noggrann PID temperaturkontroll,
Systemet använder avancerad temperaturkontrollteknik; sluten kretssensor; mikrodator PID-kontroll; spårar lufttemperatur var 200:e ms; allt detta är för att uppnå exakt temperaturkontroll.

-4 LCD-skärmar,
Temperaturvärde, luftvolymvärde och amperespänning visas samtidigt, så att du kan se en blick under användning. Antistatisk sprutning på ytan, aluminiumborstad panel, fuktsäker och anti-aging.

- Intelligent kylfunktion,
Så länge handen håller i handtaget kan systemet snabbt gå in i arbetsläget. När handtaget återgår till handtagsramen går systemet in i standby-läge, vilket är bekvämt för realtidsdrift.

- Slitstark borstlös fläkt,
Luften är mjuk och tyst. Standardlivslängden för fläkten är 300 000 timmar. Vinden är mjuk, luften är jämn och luftvolymen är 120L/min.

- flera användningsområden,
Den är speciellt designad för avlödning av temperaturkänsliga komponenter som SOIC, CHIP, QFP, PLCC, BGA, etc. Det är ett viktigt verktyg för reparation av mobiltelefoner, reparation av bärbar dator eller lödning av kretskort.

Produktspecifikationer:

Total effekt: 800W
Luftvolym: 120L/min (max)
Luftflödestyp: borstlös fläkt mjuk luft
Temperaturområde: 100°C–480°C
Temperaturstabilitet: ±2°C (statisk)
Arbetsmiljö: 0°C~40°C relativ fuktighet <80%
Förvaringstemperatur: -20°C~80°C Relativ luftfuktighet <80%
Med sladd/sladdlös: Med sladd
Lödkolvstemperatur: 200°C till 480°C
Luftflödestyp: borstlös fläkt mild vind
Produktstorlek (L*B*H): 27*24,5*14 cm

Paket innehåll:

1 x 3-i-1 avlödningsstation
1 x Airsoft Grip
1 x Lödkolv
3 x munstycken (5 mm, 8 mm, 10 mm)

Funktioner och detaljer:

-Snabb uppvärmning: Denna nickel-krom värmetråd, skelettet är spirallindat, har högre termisk effektivitet, mer stabilitet, stöt- och slagtålighet och längre livslängd.

-Exakt temperaturkontroll: sluten kretssensor; mikrodator PID-kontroll; spårning av lufttemperatur var 200:e ms; allt detta är för att uppnå exakt temperaturkontroll.

-Smart kylning: Håll i handtaget, systemet kan snabbt gå in i arbetsläget. När handtaget återgår till handtagsramen går systemet i standbyläge.

-Tålig borstlös fläkt: Luften är mjuk och tyst. Standardlivslängden för fläkten är 300 000 timmar. Vinden är mjuk, luften är jämn och luftvolymen är 120L/min.

-Bred applikation: speciellt designad för lödning av SOIC, CHIP, QFP, PLCC, BGA och andra temperaturkänsliga komponenter, det är ett måste-verktyg för mobiltelefonreparation, laptopreparation eller lödning av kretskort.

Objektnr 636 425 582

Visningar 119

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 19 jul 00:25

800W 100-480°C varmluftspistol omarbetning lödkolvstation,omedelbar uppvärmning

Pris

2 795 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen

Läs omdömen