Annonsen är avslutad

BAHCO 562 stjärnmejsel / kryssmejsel. NY!

Avslutad
25 nov 03:04
Pris
Såld för: 33 kr
Frakt
49 kr PostNord spårbart paket, 59 kr DB Schenker, Avhämtning
Säljare
MaPeMa-SBG (468) Mer från säljaren

Har du en liknande? Sälj den här

Se hela annonsen

Har du en liknande?
Sälj den här

Beskrivning

Oanvänt
BAHCO 562 stjärnmejsel!
Obegagnad!

Vikt netto 85 gram.

Se gärna mina övriga annonser.

Vinnare/köpare får det automatiska vinnarmailet genom Tradera med all info om betalningsalternativ, frakt etc.

Tömmer källare och garage och frigör plats för andra behov.

Fynda bland verktyg, maskiner, biltillbehör, VVS-/EL- & BYGG-matr., heminredning, DVD/CD/LP, böcker, kläder & skor, hem & hushåll, radio & tv, kontorsmaterial, samlarprylar, fritid mm.

Djur och rökfritt hem, men det kan ändå finnas spår av katt. En del kläder har legat nedpackade i kartonger så kan behövas en tvätt för att få bort ev. lukt.

Generellt för beg. eggverktyg gäller att de bör slipas för bästa skärpa.

Prylar, verktyg, material etc. i ”paket”, säljes som okontrollerade och i befintligt skick om inget annat anges. Maila om ni sett något i annonser som, ej är specat eller oklart beskrivet, och om ni vill veta mer innan bud.

Betalning sker senast 3 dagar efter avslut och jag skickar varan/varorna oftast dagen efter eller senast 3 dagar från det att betalningen syns på mitt konto.

Jag samfraktar naturligtvis i den mån det är möjligt och inom rimlig tid efter avslut. Max 1 vecka. Jag tar inget extra betalt för emballering och ser alltid till att packa med gott skydd för innehållet. Frakt sker oftast spårbart med Schenker eller Postnord men har alla möjligheter att skicka med DHL, Bussgods eller annat önskemål. Ni är alltid välkomna med förslag. Inget ansvar tages för frakter utan spårbarhet, även om jag har det som förslag i annons.

Missnöjd med ditt köp? Undvik dåligt omdöme. Är säker på att vi löser frågan på bästa sätt om vi bara resonerar om saken. Lämnar mitt omdöme så snart du lämnat ditt.

Vill du vänta med betalning för samfrakt eller invänta lön går det bra men maila mig snarast efter avslut så vi är överens.

Vill du ha snabb leverans mailar du mig så försöker jag ordna detta snarast.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på