Beskrivning

Produktbeskrivning:

bandslip med variabel hastighet,

Denna bandslipmaskin med variabel hastighet är den idealiska maskinen för skärning, profilering, handtag och finish, satin eller spegelfinish.

Det är en helstålkonstruktion med en helstålsram svetsad i alla leder, vilket gör denna slipmaskin mycket robust och exakt bandkontroll, dessutom går den smidigt och spårar mycket stabila utan att göra mycket oljud.

-Slipning av hög kvalitet

- Helt stålkonstruktion

-Höghastighets kopparmotor

-Lätt att använda och växla

Huvuddrag:

- olika slipningstyper,
Bänkbandslipmaskinen kan utföra tre typer av slipning med bara en arbetsarm. Vad du behöver göra är att byta motsvarande slipskiva för att möta dina önskade slipresultat.

- Hållbar konstruktion,
Bandslipmaskinen är gjord av höghållfast stålplåt, som är slitstark och har lång livslängd. Den förtjockade fyrkantiga basen är robust och säkerställer smidigt arbete.

- ren kopparmotor,
Effekt: 1,5 kW. Den elektriska bandslipmaskinen använder en helkopparmotor med hög effektivitet och lågt ljud. Utrustad med en kylarfläkt kan den arbeta kontinuerligt under lång tid.

-lätt att använda,
Bänkslipmaskiner för knivtillverkning är lätta att använda. Bältets position kan enkelt justeras. Bältet kan också enkelt bytas ut.

- hastighet justerbar,
Denna bänkslipmaskin är utrustad med en frekvensomformare. Frekvensomriktaren kommer att omvandla 1 fas till 3 fas. Du kan välja kompatibla linjehastigheter enligt olika slipskivor.

-Brett utbud av applikationer,
Denna kommersiella bandslipmaskin är perfekt för verktygspolering, metall, trä, akryl och andra material. Lämplig för fabriker, byggmaterialfabriker och andra delar.

Produktspecifikationer:

Gummikontakthjul: PH 427 X 12"/PH 427 X 30,5 cm
Hastighet: 0-2800r/min
Aluminium platt: 2,5 X 2,5"/6,35 x 6,35 cm (stora hjul)
Motor: 2hk/1,5KW
Variabel hastighet: 1-fas till 3-fas
Bälte: 2" X 82"/5,08 x 208,28 cm
Kontakthjul i aluminium: 2,5" X 2"/6,35 x 5,08 cm
Spårhjul i aluminium: 4" X 2"/10,16 x 5,08 cm
Drivhjul i aluminium: 4" X 2"/10,16 x 5,08 cm
Tandade gummidäck: 11,8"/300mm
Concare hjuldiameter: 0,98"/25 mm, 1,57"/40 mm
Produktstorlek (L*B*H): 90*34*50 cm

Paket innehåll:

1 X 1,5kw elektrisk bandslip
1 X tandat gummihjul
1 X Ytslipmaskin
1 X Concare slipstativ
2 X Concare hjul
1 X enhet

Funktioner och detaljer:

-Slipning av hög kvalitet: Bandslipmaskinen är utrustad med högkvalitativa slipband och slitstarka slipskivor, med en halkfri design och snabb sliphastighet, vilket sparar tid och ansträngning. Den kommer med tre olika slipskivor och tre extra remmar.

- Helt stålstruktur: Den kommersiella bandslipmaskinen antar helt stålstruktur, som är hållbar, stabil och hållbar. Basen på bandslipen är robust. Hela bandslipmaskinen är lätt att underhålla. Du kan behålla den för långvarig användning.

- Höghastighetskopparmotor: Power Sander fungerar bra med höghastighets ren kopparmotor. Denna superkraftiga motor går smidigt och spårar mycket stadigt. Hastighet: 2800r/min. Hela maskinen kommer inte att producera för mycket ljud.

-Enkel hantering och växling: Remstorleken är 2" X 82". Enkelt byte och justering med remjusteringshandtaget. De tre olika hjulen är också lätta att ta isär och montera. Det är väldigt bekvämt att göra ditt arbete. Hastigheten kan justeras av frekvensomformaren.

- Olika applikationer: Denna bänkslipmaskin kan tillgodose dina behov och utmärka sig vid slipning av metall, trä, akryl och andra material. Används ofta i reservdelsfabriker, byggmaterialfabriker etc., mycket lämpliga för verktygspolering.

Användningsinstruktioner:

1. Enligt olika sliptyper kan användare välja tre olika slipskivor. Först måste du sätta in slipskivans rörliga stång, hänga på bältet och komprimera fjädern. För det andra måste den rörliga stången dras till sin maximala längd. Lås slutligen handtaget.

2. Användaren måste vrida bältet manuellt några gånger innan strömmen slås på. Du kan justera vredet lite så att hjulet inte avviker.

3. Välj den kompatibla linjehastigheten enligt olika slipskivor. Solhjulet rekommenderas vid hög hastighet (35-50Hz). Platta och böjda slipskivor vid låga till medelhöga hastigheter (25-42Hz).

4. Varning! Vid slipning måste maskinen och växelriktaren isoleras, och växelriktaren bör hållas så rena som möjligt för att förhindra att metallpartiklar faller in i den och orsakar fel.

Objektnr 636 510 724

Visningar 163

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 20 jul 10:54

1,5KW 3-läges justerbar hastighet elektrisk bandslipmaskin,hel stålkonstruktion

Pris

11 959 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen

Läs omdömen