Auktionen är avslutad.

MINI FIREFIGHTER, skapar trygghet i ditt hem! Perfekt till Advent & Jul

38 besökare

Annonsen är avslutad

349kr

 • Frakt
  • Schenker (Fri frakt)
  Mer info
 • Slutade
  4 januari 22:11
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

AUKTIONEN AVSER 1 MINI FIREFIGHTER

Mini FireFighter är en liten sprayburk på 250 ml som ger ett släckskum som kan kväva oljebränder, släcka fasta bränder (papper, kartong, tyg, trä, plast), kolväten (bensin, diesel, fotogen, lösningsmedel) och polära lösningsmedel (aceton, etanol , metanol, isopropylalkohol, eter). Det är också lämpligt för elektriska bränder och har testats upp till 50.000 volt med liten eller ingen ledningsförmåga.

Enkel att ha nära till hands på flera ställen i hemmet, t ex i kökslådan, bilen, båten, husvagnen, sommarstugan, ryggsäcken och på en mängd bra ställen! Den är också lämplig för företag och arbetsplatser, hantverkare kan t ex enkelt ha med sig när man är ute och arbetar.

Den högkvalitativa homogena sprayburken i aluminium innehåller BoldFoam F-40 som dess släckningsmedel och kondenserad gas HFO-1235ze som dess drivmedel. HFO-1235ze är ej brännbart, ej giftigt och skadar inte ozonskiktet. Helt nedbrytningsbar och icke irriterande, vilket gör den till ett mycket bra alternativ både ur miljösynpunkt och t ex i köksmiljö. Bara att torka/spola av!

Med en totalvikt på 345 gram, höjd 22 cm och 5 cm diameter med ett ergonomiskt munstycke gör att denna sprayburk kan användas av alla oavsett ålder, erfarenhet eller förkunskaper av brandsläckare. Den producerar i 15-20 sekunder, upp till 10-12 liter skum med utmärkt vidhäftning (både i vertikala och horisontella ytor) och har stor värmebeständighet. BoldFoam F-40 reagerar på het olja genom förtvålning av fett och omvandlar den till en tvålblandning som är lätt att avlägsna med vatten. Tillämpningen av mjukt skum säkerställer att det inte finns några farliga stänk av varmt fett som annars lätt kan göra elden sprider sig till andra områden.

Mer Info: www.minifirefighter-nordic.com
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×