Objektet har utgått

DMS-59 hane - 2st DVI-I hona adapter

3 472 visningar

Annonsen är avslutad

79kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Plusgiro/Bankgiro
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  0 st
Beskrivning

DMS59 hane till 2st DVI-I hona adapter.
DVI-I = dual link (digital + analog).
Kabelns längd: 9 cm.

För att ha flera skärmar till quadrors grafikkort.

"DMS-59 är en 59-polig elkabel som allmänt används för kort dator video. Den har två DVI-utgångar på en enda kontakt. En adapterkabel krävs för konvertering från DMS-59 till DVI-eller VGA, och olika typer av adapter kablar finns. Kontakten har fyra stift hög och 15 stift bred, med ett enda stift saknas i den översta raden i en D-formad skal, med skruvar.Ansökan om DMS-59 är att stödja en högre täthet av bildskärmar, i ett liknande belopp av kontakten utrymme till en DVI-kontakt. DMS-59 stödjer två DVI Dual Link digitala kanaler eller två analoga VGA-kanaler från en enda kontakt. Den kompakta storleken gör att en halv höjd-kortet stöder två högupplösta skärmar, och en fullhöjds kort (med två DMS-59-kontakter) upp till fyra högupplösta bildskärmar.Den DMS-59 kontakten används av ATI , NVIDIA, och Matrox för grafikkort som säljs i Lenovo Thinkcentres, Viglen Genies och Omninos, Dell , HPoch Sun datorer. Viss förvirring har orsakats av det faktum att säljarna etikett kort med DMS-59 som "stöder DVI", men korten inte har DVI-kontakter inbyggd. Sådana kort, när de är utrustade med endast VGA-anslutning adapterkabel, inte kan anslutas till en skärm med bara en DVI-D-ingång. En DMS-59 till DVI-adapter kabel måste användas med sådana skärmar.DMS-59-kontakt härrör från Molex Low Force Helix-kontakt, som också kan hittas på några tidigare grafikkort. Dessa portar liknar DMS-59-port, men har alla 60 stift närvarande, medan DMS-59 har ett stift (stift 58) blockeras. Du kan inte sätta en anslutningskontakt med alla 60 stift (t.ex. en Molex 88.766-7.610 DVI-I-delare) till ett ordentligt knappat DMS-59 uttag."

Citat Wikipedia 100331översättning med hjälp av Google translator.

Ångerrätt: Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera vunna/köpta felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Kunden betalar då returfrakt.

Vår målsättning är att skicka samma dag eller dagen efter mottagen betalning. Vilket innebär att de allra flesta får sin order 1-3 dagar efter sin betalning.
Phelt AB (org-nr: 556827-8542) betalar svensk moms och skatt. Vi har vårt lager i Norrköping.