Beskrivning

Oanvänt
Monitorkabel av kvalitetsmärket ISOTECH. Digital DVI-kabel som är vanlig på lite äldre datorer och skärmar. Hankontakt i båda ändar, vilket passar standarduttag på både monitorer och grafikkort.

Längd 2 m, vikt 344 g inklusive förpackning
__________________________________________

Betalning:
Jag vill att köpet betalas inom 4 dagar, men vänta med att betala tills du handlat klart om du är intresserad av flera av mina objekt.

Samfrakt:
Jag har aktiverat Traderas samfraktsfunktion, så om du vinner/köper flera av mina auktioner/objekt behöver du klicka på "begär samfrakt" när du är klar så får du besked om total fraktkostnad inom ett dygn, oftast fortare än så. Normalt blir det billigare att samfrakta, men det finns undantag. Skicka mig ett traderameddelande om du tycker samfraktstiden är för kort, så går det oftast att lösa genom att slå ihop flera samfrakter manuellt.

Frankering vid val av det billigare fraktalternativet:
För att kunna erbjuda en så låg fraktkostnad med PostNord som möjligt använder jag äldre rabattfrimärken och företagspostfrimärken med obegränsad giltighetstid. Marknadsvärdet för dessa är betydligt högre än det nominella belopp som står på frimärket.

Säljaren erbjuder

Samfrakt 7 dagar
Köp fler objekt inom 7 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

UTP Cat 6 röd 10m ISOTECH

49 krKöp nu30 mar 21:15

2 st UTP Cat 6 röd 10m ISOTECH

80 krKöp nu30 mar 21:23