Kasthake svart Habo 100mm art no 39537 Hasp krok

23 visningar

69 kr

 • Frakt
  PostNord 19 kr
  Mer info
 • Slutar
  30 oktober 11:41
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Banköverföring
 • Om säljaren
Beskrivning

som synes på bilder
ny i sin förpackning
första bild är på den som är 150 mm lång.
Annonsen gäller den på 100 mm(bild 3) som inte är så tydlig

Nedstående text ingår i avtalet du ingår när du handlar av mig. Godtar du inte detta skall du heller INTE handla av mig.

Automatiskt vinnarmejl med betalningsuppgifter skickas vid köp.

Som Kund ansvarar du för att det finns en adress registrerad som PostNord levererar till på Traderas sida, det är Alltid den som gäller. I de fall posten returneras till mig betalas ny frakt av kund.

Du betalar INGENTING fören du är klar med alla dina köp om du önskar Samfrakt, i annat fall kan varorna skickas utan Samfrakt. Du meddelar mig givetvis om du avvaktar betalning för ytterligare köp för Samfrakt.

Du är medveten om att jag INTE är snabb vid leveranser, då jag bor på landet och har långt till brevlådan. Kan därför inte skicka snabbt till födelsedagar och annat. Handlar du av mig kan du lugnt vänta i minst 5 arbetsdagar på försändelsen, därefter hör du av dig till mig så jag kan kontrollera om något blivit fel. Tänk på att Postnord tar minst 2 arbetsdagar på sig att lägga ditt brev i din brevlåda.

Jag fotograferar ALLA försändelser innan dem läggs på brevlådan så att du som köparen skall veta att varan/varorna är skickade. Tyvärr har det hänt allt oftare att Postnord inte klarar av att leverera post, varpå post försvinner. Detta är beklagligt men du som kund är medveten om detta och har möjligheter att hämta ditt köp, eller att sända dem med andra alternativ som Schenker som är både spårbart och ersätter vid förlust. Så jag som säljare bär inte ansvaret över vilket fraktmetod du som kund väljer. Dock är det sällan post försvinner, och när det händer anmäler jag detta hos post och telestyrelsen.

Jag skickar INGET innan jag kan se pengarna. Inte heller kan jag skicka någon vara om jag inte vet från vem pengarna kommer. Använd därför ditt Tradera alias.

Snabbast betalning sker med Klarna, det går även bra att välja Klarna vid samfrakt då jag kan återbetala portot på Traderas sida, med förbehållet att du meddelat mig att du önskar Samfrakt. Swisha går bra dock går det till min man som kan ta någon dag på sig att kolla upp pengarna. burt59 och Peralias ingår i samma familj så vi samfraktar.

Kontakt med mig sker endast på min mejladress då mobilen går till min man, som visserligen vidarebefordrar meddelande men det tar onödigt extra tid.

Vid eventuella felaktigheter, men framförallt innan du lämnar mig ett rött omdöme så förväntar jag mig att du först ger mig en chans att lösa ärendet. Jag gör vad jag kan för att du som kund skall bli nöjd. I första hand om något blivit fel från min sidan så äger jag rätten att kompensera dig ekonomiskt. Bryter du detta avtal så kan jag lämna rött omdöme på dig, vilket jag gör mycket sällan.

Jag har överseende med att du som kund kan ångra ditt köp, men meddela detta på en gång så jag kan kreditera kostnaderna hos Tradera, eller som alternativ kan du betala avgifterna som Tradera tar av mig för annonsen.

Vi röker inte men har katt.

Lägger alltid på en krona på frakten för plastpåsar kuvert och annat, kan lägga på mer vid större varor som kräver mer emballage.