UTP CCTV BNC video Balun power Passive Balun RJ45, POE Power Video Audio

31 visningar

195 kr

 • Frakt
  PostNord spårbart paket Fri frakt
  Avhämtning: Växjö
  Mer info
 • Slutar
  11 oktober 08:37
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Beskrivning

Att använda baluner för överföring av video och spänningsmatning till/från övervakningskamera över UTP-kabel är enkelt och kostnadseffektivt! Balunerna levereras parvis och består av transformatorer som omvandlar koaxialkabelns osymmetriska matning till symmetrisk matning över de tvinnade ledarna i UTP-kabeln (LAN-kabel). Balunerna förlänger koaxialkabeln effektivt och medger längre avstånd mellan videokameran och presentationsenheten.
Med balunerna sker överföring av video och spänningsmatning över UTP-kabel! Balunerna används parvis tillsammans med UTP-kabel och ersätter koaxialkabel med integrerad spänningsmatning vid t.ex. anslutning av övervakningskamera till videoinspelare.

Levereras i parvis och är försedda med RJ-45-kontakt för UTP-kabel, BNC-kontakter för videosignalen, RCA-kontakt för audio och DC-kontakt hona/hane för spänningsmatningen.

Ångerrätt

Enligt Lagen om Distanshandel har du 14 dagas ångerrätt när du handlar över Internet. Ångerfristen börjar löpa när du tar emot varan. Blanketten för att ångra ett köp hittar du på länken: https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/angerblankett-2015-konsumentverket.pdf.
Du betalar returportot.