Auktionen är avslutad

Brottet Säsong 1+2 DVD

35 besökare
 • Utropspris 1 kr
 • Slutade 20 mar 18:55 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  DB Schenker (59 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Säsong 1

Vem mördade Nanna Birk Larsen? Det är frågan som löper som en röd tråd genom den Emmy®-nominerade TV-serien Brottet.
En kriminalkommissarie arbetar sin sista dag på mordroteln, hon ska börja ett nytt kapitel i sitt liv. En helt vanlig familj går samtidigt i flyttplaner när föräldrarna plötsligt kastas in i värsta tänkbara mardröm. En toppolitiker är i full gång med sin valkampanj. Alla blir de del av samma historia när polisen kommer ett brott på spåret. En historia som kommer förändra deras liv totalt. Mordutredningen startar och jakten på gärningsmannen sätter igång. En jakt som visar sig involvera en mängd vitt skilda personer, utan något uppenbart gemensamt. I takt med att utredningen går framåt sprider sig konsekvenserna, och blandar in människor från helt olika miljöer - från gymnasieelevernas värld med en egen agenda, över invandrargruppers slutna miljöer, via ämbetsmannaväldet i Rådhuset, till de som mer eller mindre synligt är involverade i en politikers stenhårda valkampanj.

Säsong 2
I en tid av terror blir en kvinnlig advokat hittad misshandlad och dödad under mycket speciella omständigheter. Jakten på gärningsmannen blir centrum för en thriller i högt tempo som omfattar polishögkvarteret, Christiansborg och landets försvarspolitik. Tre mycket olika människor har plötsligt ett avgörande inflytande på varandras liv. En är tidigare vice kriminalkommissarie Sarah Lund, den andra är den nytillsatta justitieministern Thomas Buch och den tredje den fängslade soldaten och familjemannen Jens Peter Raben.
Dråpet på den kvinnliga advokaten visar sig vara starten på en rad våldsamma mord- alla på personer med anknytning till de danska styrkorna. Snart finns starka bevis på att det finns en lista med offer som systematiskt följs. Men vem är på listan- och vem är nästa offer? Det blir en kamp mot tiden att hitta gärningsmannen ( eller är de flera? ) och försöka förhindra fler mord. Samtidigt är partierna på Christiansborg, under ledning av den nytillsatta justitieministern, igång med att förhandla fram nya terroristlagar. Kombinationen av mord på danskar med anknytning till militära operationer och rädsla för terrorism ökar det politiska trycket på ministern och utredningen. Under tiden jakten på de skyldiga fortsätter råkar Sarah Lund ut för några obehagliga överraskningar, tills sanningen kommer fram.

Bra skick!

Betalas inom 3 dagar efter avslutad auktion.

Kolla gärna mina övriga auktioner. Jag samfraktar om du köper flera artiklar.