Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Closer: Säsong 3

TV-serie med Kyra Sedgwick och J.K. Simmons.

Begagnad DVD i bra skick.

De allra svåraste fallen kräver de allra vassaste kriminalarna. Som när en liten flicka försvinner spårlöst, när en ekobrottsutredare får för sig att köra ut för ett stup eller när en seriemördare från 90-talet återupptar sin forna karriär. Det är då Los Angeles-polisen kallar in polischef Brenda Johnson och hennes specialrotel för särskilt känsliga mordfall. Kyra Sedgwick gör återigen en av TV-historiens mest lysande rollprestationer som Brenda i denna rafflande tredje säsong av ”Closer”. Eller som Lynn Smith på Los Angeles Times säger: ”Det är med glans som Sedgwick tar sig an rollen som den smarta, oorganiserade och ständigt snacksätande förhörsledaren Brenda Johnson i denna mörka men ändå färgstarka kriminalserie”.

Regi
Michael M Robin

Manus
Steven Kane
Rick Kellard

Skådespelare
Kyra Sedgwick
JK Simmons
Corey Reynolds
Robert Gossett
GW Bailey
Anthony John Denison
Jon Tenney
Michael Paul Chan
Raymond Cruz
Gina Ravera

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektsnr 577982951

Visningar 139

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Closer: Säsong 3 (Beg)

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 111 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?