Beskrivning

DRINK & SNAPS... OCH GLAS + GLASS & GLAS

Kosta Förlag 2007 och 2008

2 kartonnage i mycket gott skick.

Drink & Snaps ... och glas Till invigningen av den nya Kristallbaren i Orrefors 2006 fick några av glasformgivarna på bruket i uppdrag att ta fram och namnge egna drinkar. De serverades självklart i handblåsta glas ur egna kollektioner. Här presenteras några av drinkarna i Designers Drink Selection, men också en traditionell gin&tonic, och flera andra spännande blandningar. Eller varför inte pröva en egen snapskryddning, eller en kaffedrink för regniga dagar? I Drink&Snaps och glas får vi också tips från bartendern - vilka redskap som behövs i baren hemma, vilka glas som passar till olika typer av drinkar och vad som bör finnas i ett välsorterat barskåp. Bläddra och läs och njut av bilderna. Låt inspirationen flöda och tänk på att en drink inte bara ska smaka gott, den ska också vara vacker att se på.

Glass & Glas. Glass är utan tvekan världens mest populära efterrätt. Det är kanske inte så konstigt det finns så många olika sorter och otaliga sätt att variera smaken. Och nästan alla tillfällen är ett glasstillfälle. Den allra godaste glassen gör man själv! I Glass & Glas hittar du självklart recept på gammaldags vaniljglass, men också många förslag på hur du kan variera den. Här lär vi oss hur man gör sorbet och parfait och hur man förgyller vardagen med champagneglass. Eller kanske sparar den till festen. Pröva också att göra glass av yoghurt. Boken gör nedslag i glassens historia och här finns dessutom en liten glasskola som beskriver olika sätt att frysa glass. Förhöj smakupplevelsen, inte bara vid festliga tillfällen, genom att servera glassen i ett vackert glas! Njut av bilderna och låt dig inspireras. Glass är något som vi alla har en relation till. Årets nya glassar och smaker kan skapa en livlig diskussion hos glassälskare i alla åldrar. I denna bok Glass & Glas tipsar vi om hur du kan göra riktigt god glass i hemmet. Här finns både nya spännande och gamla beprövade recept. Läs om hur man gör lingonglass, fläderglass och glass med beprövade smaker som choklad och vanilj. Som bonus kommer också recept på sorbet, granita och yoghurtglass. För att göra glassupplevelsen fullständig ska glassen också serveras snyggt och praktiskt. I boken ger vi exempel på hur glas, glass och serveringstillfälle, kan kombineras och förgylla smakinnehållet.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 332926970

Visningar 2 041

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DRINK & SNAPS... OCH GLAS + GLASS & GLAS Kosta Förlag

Pris

180 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 098 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?