Objektet har utgått

4 st Vaser I Glas Med Blå Ton - Lindshammar - Murano - Reijmyre - Vintage

232 visningar

Annonsen är avslutad

250kr

 • Frakt
  DB Schenker 85 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Paypal
  • Swish
  • Banköverföring
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  0 st
Beskrivning

Fint skick på samtliga, se bilder

Höjd på högsta: ca 25 cm
Höjd på minsta (Murano): ca 11 cm

Skick:

De varor som säljs är begagnad, dvs de är av äldre datum och oftast tidigare användna. Om varan har nagg, sprickor eller har någon annan defekt så anges det i beskrivningen.Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt som gör att någon detalj avviker från det förväntade skicket t.ex. fläckar eller hål, beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skickbeskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Betalning:
Betalning sker genom banköverföring eller via swish Instruktioner skickas på mail. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Vi samfraktar gärna alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. Vinner du fler auktioner, vänligen invänta betalning innan du får bekräftelsen på mail från oss.
Vi packar omsorgsfullt med bubbelplast. Emballage ingår i fraktkostnaden.

Vi skickar bara till den adress som finns angiven på Tradera. --- (Anledningen är att det blir svårt för oss att hålla reda på detta när vi ska behandla många ordrar samtidigt)14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på HR-Trading. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss , då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad så fort betalningen är registrerad hos oss

Information to buyers outside the Swedish borders.

Shipping fee to abroad is deferminded afterwards, depending on wich country the goods to be send to.

;