Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna handtrumma av högsta kvalitet har stål titanlegeringsmaterial för ökad hållbarhet och hållbarhet. Målad yta, vacker och generös, inte lätt att ändra färg, inte lätt att repa.

Med 11 toner är det lättare att lära sig och har ett bredare ljudomfång, även nybörjare kan snabbt bemästra och spela fantastisk musik.

- Stål titanlegering

-10 tum, 11 toner

- Rejäla silikonfötter

- Kompletta tillbehör

Huvuddrag:

- högkvalitativa stålfat,
Den är gjord av förtjockat ståltitan (1,9 mm tjockt) för att hjälpa till att öka trummans hållbarhet och hållbarhet - och den skyddande lackytan motstår smuts, repor och repor.

-Ett brett spektrum av,
Sångtrumman är designad med 11 toner i C-dur, och ljudomfånget är bredare. Du kan spela mer musik som du vill.

- spelläge för två spelare,
Det kan spelas för hand eller med en klubba. Du kan slå den för hand för ett mjukt ljud, eller använd den medföljande klubban för ett mer genomträngande och eteriskt ljud.

- Kompletta tillbehör,
Den levereras med en bärväska för enkel bärbarhet; du kan ta med dig trumman vart du än går. Dessutom ges musikklubbor och tonklistermärken för bättre spel.

- halkfria silikonfötter,
Halkfria fötter fästa i botten av detta restaurerade trumset hjälper till att stabilisera trumman på plats under spel.

-Brett användningsområde,
Dess eteriska ljud kan rena ditt sinne och själ och ge dig inre frid. Perfekt för personlig meditation, yogaträning, zen, musikterapeut, uppträdanden, religiösa evenemang och mer.

Produktspecifikationer:

Material: stål-titaniumlegering

Färg: Svart

Skala: 11 toner, C-dur skala

Diameter: 10" (25 cm)

Höjd: 5,5" (14 cm)

Nettovikt: 3,95 lbs (1,79 kg)

Paket innehåll:

1 x handtrumma

1 x klubba par

1 x klubbstativ

1 x musikbok

1 x Vadderad åkpåse

1 x reservvågsdekal

Funktioner och detaljer:

-Högkvalitativt material: Meditationstrumman är gjord av stål-titaniumlegering med en skyddande sprayfärg för att förhindra matning, repor och repor. Tjockleken är 1,9 mm, stark och slitstark, med bra hårdhet.

-10 Inch, 11-Tone Drum: -11-Tone Meditation Drum har ett bredare naturligt tuningomfång, vilket möjliggör ett bredare ljudspektrum och mer musik, lättare att lära sig. Tonen är också eterisk och vacker.

- Lätt att lära sig och spela: ingen musikalisk bakgrund krävs. Även nybörjare kan lära sig att spela detta instrument med de medföljande noterna och skalklistermärkena. Du kan använda en klubba med gummitopp eller helt enkelt spela med händerna.

- Stabila silikonfötter: Utrustade med halkfria gummifötter för att hålla detta minitrumset stabilt under användning. Botten av tungtrumman är förseglad, tonen är jämnare, volymen är högre och tonaliteten är mer exakt.

- Bred applikation: Denna handtrumma med eteriskt ljud och rena lugnande toner kan rena ditt sinne och lugna ditt sinne, lämplig för personlig meditation, yogaträning, zen- och musikutbildning, etc.

Objektnr 636 425 583

Visningar 117

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 19 jul 00:25

10-tums 11-toner stål-titan handtrumma kit med dubbelspelläge, brett ljudområde

Pris

1 059 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen

Läs omdömen