Nikon, DX AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6 G II ED - Fint Skick!

64 visningar

745 kr

 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  1 st
Beskrivning

Nikon, DX AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6 GII ED

Fint Objektiv i Box!

ED, SWM och Asfäriska linser

ED-glaset
En viktig del i Nikkorteleobjektiv: Nikon utvecklade ED glaset (Extra-low Dispersion) i syfte att tillverka objektiv som ger bästa möjliga skärpa och optimal färgkorrigering genom att minimera den kromatiska aberrationen. De ger fantastisk skärpa och kontrast även vid största bländaröppning. Nikkors ED-glas utgör ett exempel på Nikons stora betydelse när det gäller att ta fram nya högkvalitativa objektiv.

SWM = Silent Wave-motor, Nikons AF-S-teknik är ytterligare en anledning till varför yrkesfotografer väljer Nikkor-teleobjektiv. AF-S Nikkor-objektiv har Nikons Silent Wave-motor (SWM) som omvandlar ”vandringsvågor” till rotationsenergi för fokusering av optiken. Detta möjliggör en snabb autofokus som är extremt exakt och tyst.

Asfäriska linselement 1968 lanserade Nikon det första fotografiska objektivet med asfäriska linselement. Vad är det som är så unikt med dessa linselement? Asfäriska linser eliminerar i stort sett alla problem med koma och andra typer av linsaberration –även vid största bländaröppning. De är speciellt användbara för att korrigera bildförvrängning i vidvinkelobjektiv. Dessutom bidrar asfäriska linser till att objektiven kan göras lättare och mer kompakta.

Titta gärna in i min butik!

Information:
-Du som köpare har 14 dagars ångerrätt från den dagen varan emottages. Vid eventuell retur står köparen för returfrakten. Vid en eventuell retur skall varan vara i sitt ursprungliga skick.
- Betalning bör ske inom 3 dagar
- Ej avdragbar moms
- Köper in utrustning! Kontakta oss gärna!