Sahara (Matthew McConaughey, Penelope Cruz)

146 besökare

13 kr

 • Frakt
  • PostNord (25 kr)
  • Avhämtning: Ydre
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Bra skick. Svensk utgåva. Köpfilm. DVD.
Betalning inom fyra dagar till Swedbank. Se info om samfrakt!.

Action/Äventyr från 2005 av Breck Eisner med Matthew McConaughey och Penelope Cruz.

Äventyraren Dirk Pitt räddar livet på en ung vacker forskare, som undersöker ursprunget till ett livsfarligt virus som sprider sig över Nordafrika. De måste finna källan till viruset för att förhindra en världskatastrof. Spåren leder dem till skumma typer som är villiga att göra allt för att hindra dem.

Fyndet av ett sällsynt mynt och en mytomspunnen historia får den orädde äventyraren Dirk Pitt att ge sig av på en farlig skattjakt i Västafrikas oändliga öken. Tillsammans med sin helgalna kompanjon Al, försöker han hitta ett uråldrigt spökskepp och - framför allt - dess värdefulla last. Men det är inte alla som gillar Dirk och hans expedition, och när Dirk och Al allierar sig med den vackra doktor Rojas, upptäcker de att det döljer sig andra saker i Afrikas sand än bara spökskepp. Nu gäller det att förhindra en katastrof av globala mått... Fyll vattenflaskan och följ med Dirk Pitt på ett actionspäckat ökenäventyr! Filmatiseringen av Sahara har allt som krävs för att förpassa Indiana Jones till pensionärernas skara direkt: en stark och orädd hjälte (Matthew McConaughey från U571), en vacker och intelligent doktor (Penelope Cruz från Vanilla Sky) och en helgalen kompis som garanterat alltid lyckas förvärra även den mest katastrofala situation (Steve Zahn från National Security). Detta är ett säkert recept på bra underhållning, och om du känner för äventyr, så börjar jakten på guldet här!

Se gärna mina övriga annonser på Tradera

************************************************************************************
Se info om samfrakt! Betalningsinfo kommer med Traderas vinnarmail.

.
.

Alla filmer är begagnade om inte t.ex inplastad står angivet. Jag är noga med skicket och skickbedömningen delas in i Fint, Bra och Gott. De två första håller båda hög klass där Fint är närmast nyskick. Gott skick är mer synligt begagnat, men det rör sig fortfarande om normalt slitage som inte ska påverka uppspelningen.

Skickas normalt som brev via Posten, önskas t.ex REK tillkommer den kostnaden.

.

************************************************************************************