007 James Bond - Spectre DVD helt ny inplastad

30 visningar

49 kr

 • Frakt
  PostNord frimärke 25 kr
  DB Schenker 63 kr
  Avhämtning: Höganäs
  Mer info
 • Slutar
  30 juli 17:27
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Paypal
  • Swish
Beskrivning

Ett kryptiskt meddelande från det förflutna skickar James Bond på ett tufft uppdrag i Mexico City och slutligen Rom, där han möter Lucia Sciarra (Monica Bellucci), den vackra änkan till en ökänd brottsling. Bond infiltrerar ett hemligt möte och avslöjar förekomsten av den lömska organisationen känd som SPECTRE.
I London ifrågasätter Max Denbigh (Andrew Scott), den nya chefen för Centrumet för nationell säkerhet, Bonds agerande och utmanar MI6, som leds av M (Ralph Fiennes). Bond anlitar i hemlighet Moneypenny (Naomie Harris) och Q (Ben Whishaw) för att hjälpa honom att hitta Madeleine Swann (Léa Seydoux), dotter till hans gamla fiende Mr White (Jesper Christensen), som kan ha ledtråden till att reda ut nätet bakom SPECTRE. Som dotter till en mördare förstår hon Bond på ett sätt som de flesta andra inte kan.
När Bond beger sig mot hjärtat av SPECTRE får han kännedom om ett skrämmande samband mellan sig själv och fienden han söker, spelad av Christoph Waltz.

Specifikationer:

Skådespelare Ben Whishaw, Christoph Waltz, Daniel Craig, Dave Bautista, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Naomie Harris, Ralph Fiennes
Regissör Sam Menders
Bildformat 2.40:1
Produktionsår 2015
Talat språk Engelska
Textat språk Danska, Finska, Isländska, Norska, Svenska
Åldersgräns 11 år
Speltid 148 min.
På vår hemsida har vi tusentals DVD-, Blu-ray, 4K UHD blurayfilmer, begagnade filmer, importfilmer, TV-spel, Filmposters och merchandise till bra priser. Vi samfraktar gärna.

Välkommen att följa oss på Facebook och Instagram för tips om nyinkomna produkter och erbjudanden.

Vi utökar ständigt sortimentet

Leveranstid: 1-3 dagar.

14 dagars ångerrätt:

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Filmhyllan så länge filmen fortfarande är inplastad. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Filmhyllan, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.