Beskrivning

Samlings-DVD med filmerna "Shanghai Knight" och "Shanghai Noon".

SHANGHAI KNIGHTS:

Efter att ha härjat runt i Vilda Västern i komedin "Shanghai Noon", är Chon Wang (Jackie Chan) och Roy O’Bannon (Owen Wilson) tillbaka i sadeln i uppföljaren "Shanghai Knights".

Då en kinesisk upprorsmakare dödar Wangs far och sedan flyr till England bestämmer sig Wang och Roy för att följa efter honom för att hämnas. Wangs syster Lin har fått samma idé och på vägen upptäcker hon att man konspirerar för att mörda den kungliga familjen, men då hon påtalar detta är det inte särskilt många som är benägna att tro på henne. Med hjälp av en vänlig kommissarie från Scottland Yard och en tio år gammal rännstensunge gör Wang narr av det viktorianska England samtidigt som han söker efter sin fars mördare och gör sitt bästa för att hålla den kärlekskranke Roy på behörigt avstånd från sin syster Lin. Oanade äventyr och hårresande strapatser väntar våra hjältar alltmedan de utsätter det brittiska samhället för samma behandling som Vilda Västern fick utstå i den förra filmen.

SHANGHAI NOON:

En fartfylld och rolig actionkomedi som garanterat underhåller dig från början till slut. Jackie Chan är som alltid sprudlande i sina kampscener och gör naturligtvis alla stunts själv.

Vilda väster möter Fjärran Öster när den akrobatiske vakten Chon Wang vid kejsarens vaktstyrka i den Förbjudna Staden, kommer till Amerika för att rädda den vackra prinsessan Pei Pei som kidnappats. I Amerika får Chon Wang en partner han inte litar på, en hustru han inte förväntat sig, en häst med egenartad personlighet och en rad fiender i form av västerns snabbaste revolvermän.

Skivorna är i original.

Text: Svenska

Filmen postas i kuvert med invändig bubbelplast.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?