Beskrivning

INNEHÅLLER TEXT PÅ SVENSKA.

SKICK: FINT SKICK!

Vi samfraktar vid köp av flera varor!

KOLLA GÄRNA IGENOM VÅRA ANDRA AUKTIONER FÖR FLER ROLIGA OBJEKT!

OM DU VILL SPARA IN PÅ FRAKTEN GÅR DET BRA ATT HÄMTA UPP VUNNA AUKTIONER I VÅRAN BUTIK PÅ SVEAVÄGEN 104 I STOCKHOLM. (T-BANA, RÅDMANSGATAN)

''14 dagars ångerrätt: Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss. Hör av dig snarast möjligt om du ångrar ett köp du gjort. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 20 dagar.

*Om ni köper fler än en vara så invänta samfraktspris från oss innan ni betalar. I annat fall kommer vi att betala tillbaka överskottet av den samlade fraktsumman till er inom ett par dagar.
Vi väger och samfraktar givetvis alltid vid fler köpta objekt!
Vid upphämtning av varor, kontakta oss gärna först via Tradera, på mejl eller telefon så hinner vi göra i ordning er order tills ni är på plats.

Viktigt!!!
Notera: Vi skickar paket på Tisdagar & Fredagar och vi kommer undantagslöst skicka till den adress som står angiven på Tradera, så kontrollera att adressuppgifterna stämmer. Samt att vi märkt att Posten oftast ändå inte levererar våra försändelser dagen efter att vi skickat ut dom.
Tisdagar & Fredagar är det som gäller med andra ord!

Important: If you live outside Sweden the shipping rate will be a bit different!

Objektsnr 286396782

Visningar 572

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tropa de Elite - MKT FINT SKICK!

Pris

39 kr

sthlm serie & skivhandel

Stockholm, Sverige

5.0

sthlm serie & skivhandel

Företag

Toppsäljare

19 544 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?