Watchmen + Star Trek 2009 + G.I. Joe (3 DVD)

63 besökare

99 kr

 • Frakt
  • PostNord (39 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Watchmen, banbrytande och hyllad superhjälteserie av Alan Moore (text) och Dave Gibbons (bild). I Sverige även publicerad under namnet Väktarna i serietidningsform. Tack vare Watchmens framgång inleddes en ny era av populära vuxenserier.
Titeln är en referens till den latinska frasen "Quis custodiet ipsos custodes", ett citat från den romerske satirikern Juvenalis Satir VI. Det kan översättas med "Vem vaktar väktarna?" (på engelska: "Who watches the watchmen?"). I teckningarna ser man ibland denna fras som graffiti på väggar. Historien utspelar sig i en alternativ verklighet, som förgrenar sig från vår egen någon gång på 1930-talet, i och med att det börjar dyka upp maskerade hjältar som ger sig på brottslingar. I berättelsen utforskar Alan Moore deras påverkan på samhället, och postulerar en situation där superhjältar, som inte svarar inför någon, samverkar med vanliga människor.

Framtiden börjar i J.J. Abrams "storartade" STAR TREK som tagit publik världen över med storm. När romulanen Nero kommer från framtiden för att hämnas mot Federationen måste rivalerna Kirk och Spock samarbeta för att hindra honom från att ödelägga deras tillvaro. På en "fartfylld" resa fylld av "adrenalinstinn action", komiska och kosmiska utmaningar möter de nya rekryterna på U.S.S. Enterprise ofattbara faror på sin djärva resa mot tidigare outforskade mål. "STAR TREK har så mycket spänning, charm och warp speed att man tappar andan."

En riktigt cool actionfilm med några av de hetaste skådisarna just nu! Detta bara måste ses...
När allt annat slår fel ... slår de till! De kallas G.I. Joe och är en topphemlig insatsstyrka bestående av världens bästa soldater. Efter att ett högteknologiskt hemligt vapen blivit stulet av den mystiska och hänsynslösa Cobra-organisationen, måste G.I.Joe-gruppen kämpa mot klockan för att hindra Cobra från att använda vapnet och förvandla vår planet till kaos.

SKÅDESPELARE:
Malin Åkerman
Billy Crudup
Matthew Goode
Carla Gugino
John Cho
Ben Criss
Bruce Greenwood
Eric Bana
Leonard Nimoy
Sienna Miller
Channing Tatum
Marlon Wayans
Dennis Quaid

ÖVRIGT:
Mediatyp: DVD
Antal skivor: 3
Produktionsår: 2009
Produktionsland: USA
Regi: Zack Snyder, J.J. Abrams m fl.
Manus: David Hayter och Alex Tse m fl.
Åldersgräns: 15 år
Region: 2
Distributör: Paramount
Bild: 2,40:1 Widescreen Anamorphic
Språk: Engelska
Text: Svenska, finska, norska, danska
Ljud: Dolby Digital 5.1
EAN: 7332431038110
Ginzanr: 324725