Beskrivning

Produkten är ny och fabriksinplastad.

Box med 2 filmer.

The AviatorHan var den snabbaste människan i luften och den rikaste på jorden och en av 1900-talets mest mytomspunna figurer. Howard Hughes levde det liv som andra drömde om. Han skapade enastående storfilmer, erövrade vackra Hollywood-stjärnor och byggde avancerade höghastighetsflygplan som han själv satte världsrekord med. Men bakom en självsäker och ouppnåelig fasad, utkämpade han en ständig strid mot fobier, tvångstankar och paranoia. Och trots våldsamma flygkrascher, bestialiska anklagelser och hotande konkurser förblev Howard Hughes sin egen värsta fiende ... The Aviator är den sanna och absolut unika berättelsen om en lika unik personlighet. Från gudabenådat geni till isolerad eremit är Howard Hughes liv som ingen annans. Och i sitt livs roll uppvisar Leonardo DiCarpio en bredd som greppar om hela fenomenet. Martin Scorseses historiska storfilm och femdubbla Oscar®-vinnare hyllar legenden och avslöjar vanvettet. Och blir en biografisk milstolpe vars like aldrig skådats tidigare!

Ali
Berättelsen om världens genom tiderna störste boxare, Muhammad Ali och hans fantastiska karriär har överförts till film, sprängfull av action och spänning samt med Will Smith i huvudrollen. Historien börjar när den unge och kaxige Cassius Clay vinner en överraskande seger över Sonny Liston och kulminerar med "Rumble in the Jungle" - Muhammad Alis legendariska uppgörelse med George Foreman ... Legenden Muhammad Ali porträtteras av en av världens största stjärnor, Will Smith, som fick både en Oscar®- och en Golden Globe-nominering för sin prestation. Will Smiths rörelser är fulländade, han dansar som en fjäril och stinger som ett bi på samma sätt som en gång den legendariske Ali gjorde. En film vi länge har väntat på och som garanterat kommer att infria alla dina förväntningar om en klockren seger på knockout!

Produktbilderna på detta spel är den faktiska produkten
Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 504371272

Visningar 218

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Inplastad The Aviator med Leonardo DiCaprio & Ali Will SMith (Svensk utgåva) DVD

Pris

59 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 900 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?