Beskrivning

Begagnat
Säljer dvd-film.
2002 - 8 mile. Amerikansk dramafilm och musikal. I fint skick.

8 Mile är en amerikansk film från 2002 med Eminem i huvudrollen som den unge rapparen Jimmy "B-Rabbit" Smith Jr.

Vinnarmejlet skickas ut av Tradera efter avslutad auktion. Vinnaren betalar frakten. Vinnarbudet ska betalas senast tre dagar efter avslutad auktion alternativt vid annan överenskommelse. Samfraktar gärna, så ta gärna en titt på vad jag har för auktioner på Tradera. Frakten är 49 kr, vid köp av fler filmer, upptill fyra är kostnaden densamma. Jag väljer lite högre frakt, men det är lite av en försäkring i och med spårningsnumret. Vid överenskommelse kan varan hämtas eller skickas med billigare frakt (obs, ej spårbart isf).

Om filmen: Filmen utspelar sig i Detroit, år 1995, och dess titel anspelar på vägen 8 Mile Road som delar upp staden i en svart och en vit del. Jimmy, eller "B-Rabbit" som han kallas när han rappar, är en vit ung kille med dåligt självförtroende som bor fattigt på den vita sidan av 8 Mile Road tillsammans med sin mor Stephanie (alkoholiserad) och sin lillasyster Lily. Det är ett svårt liv, Jimmys mor har träffat en man vid namn Greg och Jimmy och Greg bråkade en hel del, tills den dagen Greg dumpar Jimmys mamma.

Jimmy arbetar på en fabrik och drömmer om att nå framgång som rappare. Han och hans vänner, Future, Cheddar Bob, DJ Iz med flera för en ojämn kamp mot ett konkurrerande gäng, som kallas "Free World". Jimmy har talang och uppmuntras av sina vänner, och vinner över free world när han ställt upp i en "battle", en form av rapptävling.

Säljaren erbjuder

Samfrakt 7 dagar
Köp fler objekt inom 7 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

Walt Disney DVD 43 Björnbröder tecknat (svenskt tal)

40 kr26 mar 18:010 bud
Köp nu 50 kr

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på