DVD - Benknäckargänget (Adam Sandler) (Beg)

197 visningar

29 kr

 • Frakt
  PostNord 39 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  4 st
 • Om säljaren

Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt.

DVD - Benknäckargänget (Adam Sandler)

Komedi från 2005 av Peter Segal med Adam Sandler och Chris Rock..

Begagnad DVD i bra skick.

Adam Sandler (Big Daddy, Anger Management), Chris Rock (Head of State, Dogma), rapstjärnan Nelly och filmlegenden Burt Reynolds spelar huvudrollerna i Benknäckargänget – krossa dem, en tumultartad komedi om en grupp interner som bildar ett fotbollslag för att spela mot sina värsta fiender – de brutala fängelsevakterna.

Paul ”Wrecking” Crewe (Sandler) är en före detta fotbollsstjärna som döms till fängelse för rattfylla. Han skickas till Allenville Penitentiary – ett av de tuffaste fängelserna i landet. När fängelsedirektören (James Cromwell, LA: konfidentiellt) ber Crewe att sätta ihop ett lag för att spela mot vakterna tar han hjälp av Caretaker (Rock) – en slipad fixare som kan skaffa fram vad än fångarna behöver. Tillsammans lyckas de sätta ihop ”Mean Machine”, ett av de galnaste lagen som någonsin satt sin fot på en plan! Benknäckargänget – krossa dem, som är baserad på klassikern från 1974 med samma namn – och med samma Reynolds – är en fartfylld och helkul film fylld med hårdslående action!

Se baksida för mer information om filmen...

---------

Vi köper, säljer och byter Tvspel, Film och Musik mm