DVD - Bara Bea (Beg)

184 visningar

69 kr

 • Frakt
  PostNord 39 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt.

Begagnad DVD i bra skick.

---------

DVD - Bara Bea

Komedi från 2003 av Petter Naess med Kaia Foss och Kamilla Grønli

Det är inte kul att vara 16 år och aldrig ha haft sex. Bea går i första ring och är den enda av tjejkompisarna som aldrig varit i säng med någon kille. När Daniel, snyggingen i tredje ring, blir intresserad av henne, blir Bea genast störtförälskad i honom. Men tjejkompisarna råder henne att hitta en annan kille att hoppa i säng med först. Hon vill väl inte att hennes debut med Daniel ska sluta med ett fiasko? Anders, en ganska blyg 19-åring, blir utvald som testpilot och Beas första gång blir mycket riktigt ett fiasko. Men nu kan hon ägna sig helt och fullt åt drömkillen Daniel. Det är bara ett problem: Anders tror att Bea gillar honom ...

En pricksäker skildring av en tonåring och hennes umgängeskrets! Regissören Petter Næss, vars insats i filmen Elling ledde till en Oscarnominering i kategorin bästa utländska film, bevisar med denna lilla filmpärla att han behärskar den svåraste konsten av alla: att skildra den svåra, omöjliga och charmerande ungdomen på film och få allt att verka helt naturligt. Det är just det som är den här filmens överlägsna styrka. All musik i filmen är gjord av trashpopbandet Surferosa, som uppnådde kultstatus med plattan "Shanghai My Heart". En film som har en självskriven plats på favoritlistan!

Se baksida för mer information om filmen.


---------

Vi köper, säljer och byter Tvspel, Film och Musik mm